Metal City Radio (alternative player)

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

METAL CITY: Η επέτειος των 34 χρόνων

Τα 34 χρόνια της Metal City αποτελούν μία μεγάλη γιορτή για τους λάτρεις της χαρντ ροκ και μεταλ μουσικής σκηνής. 

Από τον Απρίλιο του 1990 που ξεκίνησε η εκπομπή, οι σταθεροί ακροατές έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές από τον κόσμο του heavy metal και του hard rock. 

Το γεγονός ότι η εκπομπή Metal City συνεχίζει να παραμένει στον αέρα για τόσα χρόνια, μαρτυρά την αγάπη και την πίστη των δημιουργών της, προς τη μουσική και το κοινό που τους ακούει. 

Με την ανανέωση του προγράμματος και την προσθήκη νέων κομματιών, η εκπομπή Metal City διατηρεί τη φρεσκάδα και τη δυναμικότητά της, εξακολουθώντας να προσελκύει νέους ακροατές και να ενθουσιάζει τους παλιούς.

Η επέτειος των 34 χρόνων αποτελεί μία ευκαιρία για όλους όσους έχουν συνδεθεί με τη εκπομπή Metal City, να γιορτάσουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία και να απολαύσουν ακόμη περισσότερο την αγαπημένη τους μουσική. 

Με ειδικές εκπομπές, συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και ξεχωριστά αφιερώματα στους μεγαλύτερους ήρωες της σκληρής μουσικής, η εκπομπή Metal City γιορτάζει την ιστορία της και τη σημασία που έχει για τους φίλους της.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε παρά να ευχηθούμε στη εκπομπή Metal City να συνεχίσει να μας συνοδεύει με τη μουσική της για ακόμη πολλά χρόνια και να μας εμπνέει με την αγάπη της για το metal και το χαρντ ροκ. 

Χρόνια πολλά Metal City, και ας συνεχίσουμε να ροκάρουμε μαζί!

Metal City Radio Show κάθε Σάββατο 12:00 με 14:00 το μεσημέρι.

https://www.metalcity.gr 

34 χρόνια και συνεχίζουμε...

keep your head banging!!!