Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 20 Απριλίου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Το Έξυπνο Πουλί 1961 Μια φτωχή αλλά εργατική και φιλότιμη κοπέλα ερωτεύεται τον εργοδότη της και καταφέρνει να τον σώσει από πολλά προβλήματα που βασανίζουν την επιχείρησή του. Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Άννα Φόνσου, Βασίλης Αυλωνίτης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άννα Μαντζουράνη.

16:15 STAR Ο Γόης 1969 Ο Μπάμπης και ο Αρίστος είναι δυο φτωχαδάκια που γνωρίζουν την Έλλη και τη Λίζα, δύο πλούσιες αδελφές. Για να τις εντυπωσιάσουν, σκαρφίζονται την ύπαρξη ενός εκατομμυριούχου θείου του ενός στην Αμερική και βρίσκουν έναν έξυπνο τρόπο να παίρνουν γράμματα και τηλεγραφήματα απ' αυτόν. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Νόρα Βαλσάμη, Χρόνης Εξαρχάκος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος

16:30 MEGA Η ΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΚΑΓΟ 1957 Ο Χαρίλαος είναι στρατηγός και έχει επιβάλλει πολύ αυστηρές αρχές στις τέσσερις νεαρές ανύπαντρες κόρες του. Κάποια στιγμή καταφτάνει από το Σικάγο στην Ελλάδα η αδελφή του Χαρίλαου, μια απελευθερωμένη "θεότρελη" χήρα και ευκατάστατη οικονομικά. Εγκαθίσταται στο σπίτι του Χαρίλαου και κατορθώνει μέσα σε λίγο καιρό να ανατρέψει τις κατεστημένες αρχές του σπιτιού. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γεωργία Βασιλειάδου, Ορέστης Μακρής, Τζένη Καρέζη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Στέφανος Στρατηγός.

16:45 ΑΝΤ1 Κρίμα Το Μπόι Σου 1970 Ένας κρατούμενος, ο οποίος καταχράστηκε χρήματα στο παρελθόν για να γλιτώσει ένα φίλο του από την αυτοκτονία, αποφυλακίζεται. Σύντομα όμως βρίσκεται μπλεγμένος σε μία περίεργη συνομωσία, που σχετίζεται με το παρελθόν. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Ανδρέας Μπάρκουλης.

20:00 OPEN ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 1963 Ένας φουκαράς, ο Αγγελής Κατσαβίδης, κι ο βαρήκοος φίλος του, Στράτος, εγκαταλείπουν το χωριό τους κι έρχονται στην Αθήνα, σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Γκιωνάκης, Νίκος Ρίζος, Αλέκα Στρατηγού.

22:30 ΕΡΤ3 Αγέλη Προβάτων 2021 Ο Θανάσης αδυνατεί να ξεπληρώσει το χρέος του στον Στέλιο. Όταν μαθαίνει πως κι ο Αποστόλης βρίσκεται στην ίδια θέση, του ζητά να συμμαχήσουν για να πετύχουν μια καλύτερη συμφωνία. Κι ενώ βρίσκει κι άλλους πρόθυμους να τον ακολουθήσουν, δύο νεαροί μικροεγκληματίες φτάνουν στην πόλη για να εκφοβίσουν αυτούς που χρωστούν στον τοκογλύφο. Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Άρης Σερβετάλης, Γιάννης Βασιλώττος, Λευτέρης Πολυχρόνης.

02:00 ALPHA Αν Ήταν Το Βιολί Πουλί 1984 Ένας βιολιστής για να τα βγάλει πέρα αναγκάζεται να παίζει βιολί, από τη συμφωνική ορχήστρα μέχρι την εκκλησία. Μετά όμως από έναν καβγά δυο παπάδων θα βρεθεί στη φυλακή και θα διηγηθεί τη ζωή του σ' ένα συγκρατούμενό του. Παίζουν: Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Θάνος Παπαδόπουλος.