Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.04.2024 ... EMPEROR, w/Opening act: Lucifer's Child (FLOYD - Αθήνα)

Οι Emperor είναι ένα από τα πιο ιστορικά και εμβληματικά black metal συγκροτήματα από τη Νορβηγία. Ιδρύθηκαν το 1991 στο Telemark από τους Ihsahn (ήταν πίσω στα φωνητικά και την κιθάρα), Samoth (κιθάρα) και Mortiis (μπάσο). Τον Μάιο του 1992 προστέθηκε ο Faust στα ντραμς. Η μουσική τους συνδυάζει την ακραία αγριότητα του black metal με στοιχεία από το symphonic metal και το progressive metal.

Το ίδιο χρόνο κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο "In the Nightside Eclipse", το οποίο θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία άλμπουμ στην ιστορία του black metal. Από τότε, οι Emperor καθιερώθηκαν ως ένα από τα πιο σημαντικά και επιδραστικά συγκροτήματα στο είδος τους.

Μετά από 27 χρόνια, οι Emperor ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Αθήνα για μια συναυλία που αναμένεται να συγκινήσει τους θαυμαστές τους. Το γεγονός αυτό αναμένεται να είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους φανς του black metal να απολαύσουν ζωντανά το θρυλικό συγκρότημα και να ακούσουν κλασικές επιτυχίες όπως το "I Am the Black Wizards", το "Into the Infinity of Thoughts" και το "The Loss And Curse Of Reverence".

Η επιστροφή των Emperor στη σκηνή μετά από τόσα χρόνια υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους οπαδούς τους. Η ατμόσφαιρα της συναυλίας αναμένεται να είναι φορτισμένη με ενέργεια και έντονες συναισθηματικές εντάσεις, καθώς οι Emperor θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό live που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη των παρευρισκομένων.

Οι φανς του black metal από όλη την Ελλάδα αναμένεται να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παραβρεθούν σε αυτό το μοναδικό γεγονός και να απολαύσουν τη μουσική των Emperor σε όλο της το μεγαλείο. Η συναυλία αναμένεται να είναι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς γεγονότα της χρονιάς και να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Οι Emperor είναι ένα από τα πιο σημαντικά και επιδραστικά συγκροτήματα στο black metal και η επιστροφή τους στην Αθήνα μετά από 27 χρόνια αναμένεται να είναι μια σπάνια ευκαιρία για τους φανς του είδους. Η συναυλία αυτή αναμένεται να αποτελέσει ένα αξέχαστο γεγονός για την εγχώρια μουσική σκηνή και να αφήσει εποχή στην ιστορία του black metal. 

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.04.2024 ... EMPEROR, w/Opening act: Lucifer's Child (FLOYD - Αθήνα) πόρτες 20.30, είσοδος 38€