Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 14 Απριλίου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Ο Γεροντοκόρος 1967 Ένας πολέμιος του γάμου ερωτεύεται και αποφασίζει να παντρευτεί, ύστερα από την γνωριμία του με μία πανέξυπνη γυναίκα. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Σταύρος Ξενίδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

16:15 STAR Ο Θησαυρός Του Μακαρίτη 1959 Η Θεώνη και η ανιψιά της Λουκία, για να καταφέρουν να νοικιάσουν τα δωμάτια του σπιτιού, που κληρονόμησαν από τον άντρα της Θεώνης, σκαρφίζονται ένα έξυπνο κόλπο για προσελκύσουν υποψήφιους ενοικιαστές. Γράφουν μερικές πλαστές διαθήκες του μακαρίτη, που αναφέρουν ότι ένας μεγάλος θησαυρός είναι κρυμμένος κάπου μέσα στο σπίτι. Βάζουν από ένα αντίγραφο σε μερικά βιβλία και τα πουλάνε στον βιβλιοπώλη της γετονιάς. Οι αγοραστές των βιβλίων, που βρίσκουν τις δήθεν διαθήκες, νοικιάζουν τα άδεια δωμάτια, προσδοκώντας να βρουν τον θησαυρό. Μπορεί ο θησαυρός να μην υπάρχει, αλλά θα εμφανιστεί η πραγματική διαθήκη του μακαρίτη... Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου, Γιώργος Λευτεριώτης, Στέφανος Ληναίος.

16:20 MEGA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ 1967 Ο Φίλιππος Αγγελούτσος είναι λογιστής. Προσπαθώντας να συμπληρώσει το πενιχρό του εισόδημα κάνει μαθήματα αγγλικών σε δύο κορίτσια, τη Τζίνα και τη Λίζα, που δουλεύουν σε ένα μπαρ στην Τρούμπα. Στόχος είναι να μάθουν ταχύτατα αγγλικά πριν καταφτάσουν οι ναύτες του 6ου Αμερικάνικου Στόλου. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Κωνσταντίνου, Νίκη Λινάρδου, Άννα Καλουτά, Σάσα Καστούρα, Σωτήρης Μουστάκας. 

16:30 STAR Ο Ηλίας Του 16ου 1959 Τρεις φουκαράδες φίλοι, ο Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να κλέψουν το αφεντικό του Βαγγέλη, που είναι ιδιοκτήτης μπαρ, ενεχυροδανειστής και κλεπταποδόχος. Τη διάρρηξη αποφασίζεται να κάνει ο Θωμάς, ενώ ο Ηλίας, ντυμένος αστυφύλακας, φυλάει τσίλιες. Για κακή τους τύχη, όμως, στο διπλανό σπίτι γίνεται αντιληπτή η απώλεια ενός δακτυλιδιού και κατηγορείται η υπηρέτρια. Ο Ηλίας, που περιπολεί ως ψευτο-αστυφύλακας, καλείται να παρέμβει και καταλήγει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Συλλαμβάνεται, όμως, και ο Θωμάς και οδηγείται στο ίδιο τμήμα που βρίσκεται ο Ηλίας, ο οποίος προσπαθεί να ξεδιαλύνει την κατάσταση... Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Καίτη Θεοχάρη, Γιώργος Γαβριηλίδης

16:45 ΑΝΤ1 Θα Σε Κάνω Βασίλισσα 1964 Μία νεαρή κοπέλα αναγκάζεται από τον φιλάργυρο σύζυγό της, να λαμβάνει δανεικά από τον πλούσιο Αμερικανό θείο της, λέγοντάς του ψέματα ότι ο άντρας της έχει πεθάνει. Το σχέδιό τους όμως μπερδεύεται, όταν ο θείος αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελλάδα. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκη Λινάρδου.

18:30 BLUESKY Μήτρος και Μητρούσης στην Αθήνα 1960 Ο Μήτρος και ο Μητρούσης δύο αφελείς επαρχιώτες έρχονται στην Αθήνα σε αναζήτηση καλύτερης τύχης και μεταφέρουν άθελά τους τη βαλίτσα κάποιας συμμορίας με λαθραία... Πρωταγωνιστούν: ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ,ΜΑΝΕΛΛΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ,ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΝΗ ΑΝΝΑ,ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ.

20:00 OPEN Η ΣΩΦΕΡΙΝΑ 1964 Ένα ευτυχισμένο αντρόγυνο χάνει την ησυχία του, όταν μια φίλη δανείζεται το αυτοκίνητό τους, τρακάροντάς το και ζητώντας από τη φίλη της να την καλύψει για να μην αποκαλυφτεί το καινούργιο της φλερτ. Πρωταγωνιστούν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Μάρω Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου.

02:30 ALPHA Ο Πρωτάρης Μπάτσος Και Η Τροτέζα 1989 Ένας αστυνομικός από την Καβάλα, μετατίθεται στην Αθήνα, όταν γίνεται ενοχλητικός για κάποιον παράγοντα της περιοχής. Αναλαμβάνει να περιπολεί σε μια κακόφημη περιοχή. Με τη βοήθεια μιας μυστικής αστυνομικού, θα καταφέρει να ξεσκεπάσει μια σπείρα διακίνησης ναρκωτικών και να συλλάβει τον αρχηγό της, που τυχαίνει να είναι και ανιψιός του ανθρώπου που ευθυνόταν για τη μετάθεσή του. Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Γιώργος Βασιλείου, Λίντα Γίγα, Στέλλα Κωνσταντινίδου, Γιάννης Ρώτας.