Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ... Maiden uniteD w/ Dennis Stratton (An Club)

Η προσεχής συναυλία των Maiden uniteD με τον Dennis Stratton στο An Club αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για τους fans του heavy metal. Ο Dennis Stratton, πρώην μέλος των Iron Maiden, έχει επανέλθει στο προσκήνιο με τη συμμετοχή του στους Maiden uniteD και η συναυλία τους στην Αθήνα αναμένεται να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους.

Με ένα setlist που περιλαμβάνει κλασικά κομμάτια από την δισκογραφία των Iron Maiden, αλλά και δικές τους συνθέσεις, οι Maiden uniteD υπόσχονται ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες μελωδίες. Με τη φωνή του εξαιρετικού Damiano Christian και την επιδεξιότητα των υπολοίπων μουσικών, η συναυλία αναμένεται να είναι μια από αυτές που θα μείνουν αξέχαστες στη μνήμη των θεατών.

Το An Club, μια από τις πιο ιστορικές μουσικές σκηνές της πόλης, αναμένεται να φιλοξενήσει το γνώριμο heavy metal κοινό που ανυπομονεί να απολαύσει μια live εμφάνιση που θα τους μείνει αξέχαστη. Με μια ατμόσφαιρα γεμάτη ροκ ενεργεία και έναν ήχο που διαπνέει τη σκηνή, οι Maiden uniteD με τον Dennis Stratton αναμένεται να κερδίσουν τις καρδιές των θεατών από την πρώτη νότα.

Η προσεχής συναυλία έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό στους fans της μπάντας και του heavy metal γενικότερα, καθώς η ευκαιρία να δει και να ακούσει κανείς ένα μέλος των Iron Maiden ζωντανά είναι μια μοναδική ευκαιρία. Με τους Maiden uniteD και τον Dennis Stratton στο An Club, οι θεατές μπορούν να περιμένουν ένα show που θα τους μείνει αξέχαστο για πολύ καιρό.

Η συναυλία αναμένεται να προσελκύσει fans από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, καθώς η φήμη των Maiden uniteD και του Dennis Stratton έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. Με τον ήχο του heavy metal να ηχεί στα αυτιά των θεατών και την ενέργεια να διαπερνά τη σκηνή, η συναυλία αναμένεται να είναι μια από τις κορυφαίες της χρονιάς.

Η ανυπομονησία για την εμφάνιση των Maiden uniteD με τον Dennis Stratton στο An Club είναι μεγάλη και ανυπομονούμε να ζήσουμε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ενέργεια. Με ένα κοινό που θα τραγουδάει και χορεύει μαζί τους, η συναυλία αναμένεται να είναι μια από τις κορυφαίες του χειμώνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να παραβρεθείτε σε ένα live που θα μείνει αξέχαστο στη μνήμη σας!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 ... Maiden uniteD w/ Dennis Stratton (An Club) 21€ (προπώληση), 23€ (ταμείο).