Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 06 Απριλίου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Χριστίνα 1960 Ο Ντίνος εργάζεται σε μια καφετέρια και έχει πάθος με τα αστυνομικά μυθιστορήματα. Η Χριστίνα έχει κολλήσει το μικρόβιο του αδερφού της και είναι πεπεισμένη πως έχει εντοπίσει τα ίχνη του «Φαντομά της Θεσσαλονίκης», ενός διαβόητου ληστή πολυτελών ξενοδοχείων. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Σταύρος Ξενίδης.

16:30 MEGA ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ 1960 Μια σειρά ξεκαρδιστικών συμπτώσεων οδηγούν έναν ζηλιάρη σύζυγο στην βεβαιότητα ότι η γυναίκα του τον απατά. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Μίμης Φωτόπουλος, Μάρθα Βούρτση.

16:30 STAR Army Baby 2021 Παραμονές Χριστουγέννων σε ένα στρατόπεδο του Έβρου. Ένα ταξί παραδίδει ένα μωρό στον νεαρό στρατιώτη και υποτιθέμενο πατέρα του Γιάννη Κοντογιάννη. Μέχρι να βρεθεί λύση, οι φαντάροι της μονάδας αποφασίζουν να τον βοηθήσουν, «υιοθετώντας» το κρυφά από τους ανωτέρους. Με τους: Λουκά Κυριαζή, Μαρία Κωνσταντάκη, Γεράσιμο Γεννατά, Ίαν Στρατή.

16:45 ΑΝΤ1 Θα Σε Κάνω Βασίλισσα 1964 Μία νεαρή κοπέλα αναγκάζεται από τον φιλάργυρο σύζυγό της, να λαμβάνει δανεικά από τον πλούσιο Αμερικανό θείο της, λέγοντάς του ψέματα ότι ο άντρας της έχει πεθάνει. Το σχέδιό τους όμως μπερδεύεται, όταν ο θείος αποφασίζει να επισκεφτεί την Ελλάδα. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκη Λινάρδου, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιάννης Βογιατζής, Σούλη Σαμπάχ.

20:00 OPEN ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ 005 ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΡΥΣΟΠΟΔΑΡΟΥ 1965 Δύο οπαδοί του Τζέιμς Μποντ, κάτοχοι του 5% μιας βιομηχανίας, αντιμετωπίζουν τον Χρυσοπόδαρο, κάτοχο του 47,5% της ίδιας βιομηχανίας, ο οποίος εκμεταλλεύεται και κακομεταχειρίζεται τους εργαζόμενους. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Χατζηχρήστος, Γιάννης Γκιωνάκης, Κώστας Ρηγόπουλος, Μπεάτα Ασημακοπούλου.

21:40 MEGA ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ 1967 Ο Φίλιππος Αγγελούτσος είναι λογιστής. Προσπαθώντας να συμπληρώσει το πενιχρό του εισόδημα κάνει μαθήματα αγγλικών σε δύο κορίτσια, τη Τζίνα και τη Λίζα, που δουλεύουν σε ένα μπαρ στην Τρούμπα. Στόχος είναι να μάθουν ταχύτατα αγγλικά πριν καταφτάσουν οι ναύτες του 6ου Αμερικάνικου Στόλου. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Κωνσταντίνου, Νίκη Λινάρδου, Άννα Καλουτά, Σάσα Καστούρα, Σωτήρης Μουστάκας.

22:30 ΕΡΤ3 Μάτια Από Νύχτα 2003 Ελευθερία, Χρόνης, Βάλλια: Τρία πρόσωπα, που οι τροχιές τους μπλέκουν. Δεν είναι «in», δεν μιλούν γι’ αυτούς τα περιοδικά life-style, δεν έχουν τέλειο σώμα και ζωή. Άνθρωποι αδύναμοι, που όμως "βράζουν". Παίζουν: Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Εκάβη Ντούμα, Δημήτρης Μαυρόπουλος.