Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 13 Απριλίου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Αν έχεις τύχη 1964 Ο Τέλης, ένας φτωχός αλλά αξιοπρεπής καθηγητής που έχει παραιτηθεί από τη δουλειά του, βρίσκει στο δρόμο ένα λαχείο που έχει κερδίσει τον πρώτο αριθμό. Η ζωή του έπειτα απ’ αυτή την ανακάλυψη αλλάζει ριζικά. Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λίλιαν Μηνιάτη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Τσαγανέας.

16:30 MEGA Ο ΑΤΣΙΔΑΣ 1962 Ένας καλοσυνάτος και συνάμα δειλός Σαλονικιός, ο Αλέκος, συνδέεται καιρό τώρα με τη Βούλα αλλά δεν αποφασίζει να την παντρευτεί. Ο αδελφός της, ο Γρηγόρης, απειλεί ότι θα τον... καθαρίσει αν δεν ορισθεί σύντομα η ημερομηνία του γάμου. Ο Αλέκος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, επειδή αφενός εξαρτάται ακόμα οικονομικά από τον πατέρα του και αφετέρου πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα η αδελφούλα του η Άννα. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Παντελής Ζερβός, Θανάσης Βέγγος.

16:45 ΑΝΤ1 Ποια Είναι Η Μαργαρίτα 1961 Η Μαργαρίτα, με τη βοήθεια της ξαδέρφης της πιάνει δουλειά σε έναν οίκο μόδας. Όταν πηγαίνει στην Κω μαζί με έναν βοηθό για να προωθήσει τα προϊόντα του οίκου, οι κάτοικοι πιστεύουν πως είναι κόρη ενός ελληνο-αμερικανού μεγιστάνα. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Θανάσης Βέγγος, Γιάννης Φέρτης, Δημήτρης Νικολαΐδης.

20:00 OPEN Ο ΤΑΥΡΟΜΑΧΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ 1963 Ο Ανδρέας είναι ένας ζωέμπορος ο οποίος, παρά την περιουσία που έχει φτιάξει, εξακολουθεί να μένει σεμνός και καλός με τους ανθρώπους γύρω του. Η γυναίκα του όμως συμπεριφέρεται αλαζονικά και σπαταλά το χρόνο της χαρτοπαίζοντας. Όταν του ζητάει να κάνουν το γύρο της Ευρώπης με αυτοκίνητο, ο Ανδρέας πρέπει πρώτα απ’ όλα να μάθει οδήγηση. Ο Μιχάλης θα προσπαθήσει να του μάθει να οδηγεί, αλλά ο Ανδρέας δείχνει ανεπίδεκτος μαθήσεως. Ερωτευμένος με την κόρη του Ανδρέα, την Τζούλια, ο Μιχάλης θα προσφερθεί να κάνει τον σωφέρ της οικογένειας. Ηθοποιοί: Λιάνα Ορφανού, Κώστας Χατζηχρήστος, Νίκος Φέρμας, Μαρίκα Νέζερ.

22:30 ΕΡΤ3 Καραβάν Σαράι 1986 Λίγο πριν το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου, στα 1948, γίνεται εκκένωση των παραμεθόριων χωριών, για να διευκολυνθούν οι κινήσεις του Εθνικού Στρατού και των ανταρτών. Ένας σαραντάρης χωρικός, ο Μαργαρίτης, αναγκάζεται, όπως πολλοί άλλοι, να εγκαταλείψει το σπίτι του και να κατεβεί μαζί με τα δύο παιδιά του στη Θεσσαλονίκη. Παίζουν: Θύμιος Καρακατσάνης, Μίρκα Καλατζοπούλου, Μελίνα Μποτέλη, Δήμητρα Χατούπη.

01:30 ALPHA Ο Γλυκοψεύτης 1983 Ο Μήτσος και ο Σπίνος παρέμειναν οι καλύτεροι φίλοι, παρόλο που οι μητέρες τους ήταν αντίπαλες καφετζούδες στο μαχαλά. Μεγαλώνοντας απέτυχαν ως νονοί της νύχτας και αποφάσισαν να ανοίξουν ένα γραφείο συνοικεσίων. Ο Μήτσος, που λέγεται πια Τάκης, για να ευχαριστήσει τις πελάτισσες, μεταμφιέζεται ανάλογα με τις επιθυμίες τους, και παρουσιάζεται ως υποψήφιος γαμπρός. Όλα πάνε καλά, μέχρι τη στιγμή που γνωρίζει την Εύα, την κόρη του ιδιοκτήτη του γραφείου του και πελάτη του, και η καρδιά του χτυπά σαν τρελή από έρωτα. Τότε αποφασίζει να εξαφανιστεί από τους πελάτες αλλά αυτοί απειλούν με φυλακή και αποζημιώσεις. Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Θάνος Παπαδόπουλος.