Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 21 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 21 Απριλίου 2024

12:15 STAR Ο Θύμιος Τα 'Κανε Θάλασσα 1959 Ο Θύμιος αφήνει το χωριό του, τη Βλαχοκερασιά, μαζί με γυναίκα και παιδιά για να έρθει στην πρωτεύουσα για μια δουλειά του. Στον σταθμό του τρένου γλυτώνει από αυτοκτονία τη Λίζα, κόρη ταξίαρχου. Αυτή τον παρακαλεί όμως να παρουσιαστεί στον πατέρα της ως Δρ. Μπελίρης και αρραβωνιαστικός της. Αυτός θα δεχτεί και το μπέρδεμα μόλις ξεκίνησε... Παίζουν: Κώστας Χατζηχρήστος, Ράλλης Αγγελίδης, Ορέστης Μακρής, Νίκος Φέρμας, Νίτσα Τσαγανέα, Νίκη Λινάρδου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Αλέκα Στρατηγού, Κία Μπόζου, Βαγγέλης Πλοιός.

13:00ΕΡΤ1 Ο Μπακαλόγατος 1963 Ο Ζήκος δουλεύει ως μπακαλόγατος στο παντοπωλείο του Παντελή. Ονειρεύεται μεγαλεία και σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να τα κατακτήσει. Το αφεντικό του θέλει να παντρευτεί τη Λίτσα, μία κοπέλα πολύ νεότερή του, ενώ ο ίδιος είναι ερωτευμένος με τη φίλη της, τη Φιφίκα. Όμως, τα σχέδιά τους ανατρέπονται, όταν κάνουν την εμφάνισή τους δύο άλλοι υποψήφιοι γαμπροί, οι αγαπημένοι των κοριτσιών. Ηθοποιοί: Κώστας Χατζηχρήστος, Νίκος Ρίζος, Κώστας Δούκας, Μαρίκα Νέζερ, Νίκος Φέρμας.

16:15 STAR Δεσποινίς Διευθυντής 1964 Η Λίλα Βασιλείου, πολιτικός μηχανικός, που μόλις έχει πάρει το δίπλωμά της, αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας τεχνικής εταιρείας έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον υπερπροστατευτικό πατέρα της. Θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της ως επιστήμων, παραμελεί τη θηλυκότητα της αποθαρρύνοντας το φλερτ του υφισταμένου της υπομηχανικού και λάτρη του γυναικείου φύλου Αλέκου Σαμιωτάκη. Όταν τον ερωτεύεται, παροτρύνεται από την ξαδέλφη της, Αθηνά, να μεταμορφωθεί σε ναζιάρικο θηλυκό... Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λιλή Παπαγιάννη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Ελένη Ζαφειρίου.

16:30 MEGA ΕΝΑΣ ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ 1960 Ένας ώριμος άντρας, εκ πεποιθήσεως εργένης, ερωτεύεται την νεαρή κόρη ενός παιδικού του φίλου και παλεύει να καταπολεμήσει τα συναισθήματά του. Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Άννα Φόνσου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Καίτη Πάνου, Σαπφώ Νοταρά.

18:30 BLUESKY Εισπράκτωρ 007 (1966) Ένας ευσυνείδητος υπάλληλος λογιστηρίου σε μια βιομηχανία πλαστικών, διασώζει με κίνδυνο της ζωής του από τις φλόγες τα έγγραφα που οι δύο ιδιοκτήτες φύλαγαν στα γραφεία τους. Αυτό που δεν ξέρει, όμως, είναι ότι ο ένας συνέταιρος κρύβει μυστικά από τον άλλον, με αποτέλεσμα και οι δυο να τον έχουν απόλυτη ανάγκη να τους τα επιστρέψει. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σταυρίδης, Κούλης Στολίγκας, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Άννα Μαντζουράνη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Μαρίκα Νέζερ.

20:00 OPEN ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΟ ΑΣΤΕΡΙ 1967 Μια φτωχή και όμορφη κοπέλα ονειρεύεται να γίνει τραγουδίστρια και σύντομα της δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσει σε ένα νυχτερινό κέντρο. Εκεί γνωρίζει έναν σπουδαστή κλασικής μουσικής ο οποίος της γράφει τα τραγούδια, αλλά οι σχέσεις τους είναι τεταμένες. Η κόντρα τους όμως δεν αργεί να εξελιχθεί σε έλξη. Πρωταγωνιστούν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λαυρέντης Διανέλλος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

02:45 ALPHA Έλα Ν' Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ 1984 Ο Στάθης, ένας ζωηρούλης «νεανίας», του οποίου ο πατέρας έχει καφενείο στην κεντρική πλατεία του νησιού, κάνει «καμάκι» στις προκλητικές τουρίστριες. Εμπόδιο σ' αυτές τις ερωτικές εξορμήσεις του στέκεται η γειτόνισσά του Ρένα που τον αγαπά και κάνει τα πάντα για να τον κατακτήσει. Απ' την άλλη, η αδελφή του Καίτη, μια νόστιμη και ρομαντική κοπέλα, ερωτεύεται έναν Αθηναίο που γνώρισε στο πλοίο, τον Σταμάτη, ο οποίος μένει για χάρη της στο νησί. Μετά από πολλά ευτράπελα επεισόδια, το ευτυχές τέλος επέρχεται για τα δύο ζευγάρια. Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Ρένα Παγκράτη, Σταμάτης Γαρδέλης.