Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 7 Απριλίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 07 Απριλίου 2024

12:00 STAR Μοντέρνα Σταχτοπούτα 1965  Μια νεαρή, φτωχή, ορφανή κοπέλα κάνει τα πάντα για να προσληφθεί ως γραμματέας ενός επιχειρηματία και ο έρωτας δεν αργεί να της χτυπήσει την πόρτα. Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Άρης Μαλιαγρός, Σταύρος Ξενίδης.

13:00 ΕΡΤ1 Βίβα Ρένα 1967 Μια φτωχή Ελληνίδα τραγουδίστρια δέχεται να αντικαταστήσει στο πάρτι ενός εφοπλιστή την διάσημη Ιταλίδα ξαδέλφη της, αφού μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό. Η απάτη της όμως δεν αργεί να αποκαλυφθεί. Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Ρίζος, Ανδρέας Μπάρκουλης.

16:30 MEGA ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ 1963 Ένας φτωχός επαρχιώτης που εγκαθίσταται στην Αθήνα αναζητεί δουλειά κι επειδή έχει μεγάλη ανάγκη δέχεται όποια του προσφέρουν. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Μαρίκα Κρεβατά, Μπέτυ Μοσχονά, Νίκη Λινάρδου.

16:30 STAR Φωνάζει Ο Κλέφτης 1965 Ο Τιμολέων, ένας υπερβολικά έντιμος άνθρωπος, βρίσκει στο δρόμο το πορτοφόλι ενός απόστρατου στρατηγού και νυν διευθυντή μεγάλου Οργανισμού και πηγαίνει στο σπίτι του για να το παραδώσει. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι το πορτοφόλι εμπεριέχει ένα γράμμα που αποδεικνύει μια απάτη που αφορά τον γαμπρό του στρατηγού. Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνος Ηλιόπουλος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανδρέας Ντούζος, Νικήτας Πλατής. 

18:30 BLUESKY Ο Ακτύπητος Κτυπήθηκε 1970 Η όμορφη Τζούλια, ένα πλουσιοκόριτσο που κινδύνεψε να σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα, ερωτεύεται τον άνδρα που της έσωσε τη ζωή δίνοντάς της το αίμα του. Είναι ένας φτωχός ψιλικατζής, ο Νίκος Φιρφιρής. Όμως, ο αρραβωνιαστικός της, o Τζίμης ζηλεύει και τον ενοχοποιεί για την κλοπή ενός πανάκριβου μπρασελέ. Ηθοποιοί: Γιώργος Πάντζας, Αιμιλία Υψηλάντη, Γιώργος Παπαζήσης, Μαρίκα Κρεββατά.

20:00 OPEN Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΜΟΥ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 1962 Ένας παραδοσιακός μπαρμπέρης, ο Μελέτης Καψομανώλης, που θέλει να παντρέψει την κόρη του με επιστήμονα, νομίζει ότι βρίσκει τον κατάλληλο γαμπρό στο πρόσωπο ενός ασκούμενου δικηγόρου, του Μικέ Λογαρά. Εκείνος, παρ’ όλο που είναι τέσσερα χρόνια παντρεμένος με τη Βιολέτα, δέχεται να κάνει γυναίκα του την γλυκιά Αργυρώ.  Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σταυρίδης, Γιάννης Γκιωνάκης, Μπεάτα Ασημακοπούλου.