Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 25 Μαΐου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 25 Μαΐου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Ένας Δον Ζουάν για Κλάματα 1960 Ο Αλέξης Δεπάστας, ένα εύθυμο γεροντοπαλίκαρο, απολαμβάνει τη ζωή του τριγυρισμένος από γυναικείες υπάρξεις. Όταν ένας φίλος του από την επαρχία τού αναθέτει την κηδεμονία της κόρης του χωρίς καν να τον ρωτήσει, η ζωή του Αλέξη γίνεται άνω-κάτω. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Άννα Φόνσου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Καίτη Πάνου, Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Σαπφώ Νοταρά.

16:15 STAR ΤΙ 30, ΤΙ 40, ΤΙ 50 1972 Ένας αυστηρών αρχών πενηντάρης ερωτεύεται την νεαρή υπάλληλό του και αλλάζει στάση απέναντι στην ζωή και τις απόλυτες αντιλήψεις του. ΠΑΙΖΟΥΝ: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ρίκα Διαλυνά, Έλια Καλλιγεράκη, Γιώργος Μοσχίδης.

16:20 MEGA Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ 1966  Πολύδωρος Λαγός ένας αεικίνητος και ακούραστος θυρωρός σε πολυκατοικία κάνει τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσει τις ιδιοτροπίες και τις παράλογες πολλές φορές απαιτήσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας, αλλά και να παντρέψει τις έξι αδελφές του. Και όλα αυτά για να μπορέσει επιτέλους να πάρει σειρά και να παντρευτεί την καλή του Χαρίκλεια Ανωγιαννάκη που την έχει αστεφάνωτη και φοβάται τους αδελφούς της από την Κρήτη. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Σούλη Σαμπάχ, Μαρία Σολδάτου, Ηρώ Κυριακάκη, Κία Μπόζου, Κατερίνα Γιουλάκη, Νίτσα Μαρούδα, Ταϋγέτη.

16:45 ΑΝΤ1 ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ 1963 Ένας γκαφατζής επαρχιώτης έρχεται στην Αθήνα και κάνει ό,τι δουλειά του προσφέρουν, χωρίς να στεριώνει πουθενά, εξαιτίας της νοοτροπίας του, αλλά και της αφέλειάς του. Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Βέγγος, Μαρίκα Κρεβατά, Νίκη Λινάρδου.

20.10 OPEN ΜΙΝΙ ΦΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΕ 1967 Η δεσποινίδα Αύρα έχει νοικάρη της τον Πέτρο, ο οποίος αναλαμβάνει μετά από μεσολάβηση του φίλου του Άρη να γράψει τη βιογραφία του συνταγματάρχη Κολάρη. Ο φίλος του όμως, παραμελώντας τη μνηστή του, φλερτάρει την κόρη του συνταγματάρχη, την Τερέζα, την οποία θα ερωτευθεί και ο Πέτρος. Πρωταγωνιστούν: Ελένη Προκοπίου, Γιώργος Πάντζας, Γιάννης Γκιωνάκης, Σαπφώ Νοταρά.

00.20 ALPHA ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ Μια παρέα νέων ζει έντονα, οδηγώντας μηχανές και διασκεδάζοντας ξέφρενα. Ο Γιώργος θα ερωτευθεί μια σοβαρή κοπέλα, η οποία θα επιχειρήσει να τον νουθετήσει. Παίζουν: Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Στέλλα Κωνσταντινίδου.