Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 12 Μαΐου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 12 Μαΐου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Επιχείρηση Απόλλων 1968 Ο Γερμανός πρίγκιπας Γιαν έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές και φιλοξενείται στη θαλαμηγό μιας διάσημης πριμαντόνας. Ένα πρωινό -και παρά τις σθεναρές αντιρρήσεις της ακολουθίας του- κάνει μια βόλτα με ελικόπτερο πάνω από την Αθήνα. Στο Λυκαβηττό, διακρίνει μια πανέμορφη ξεναγό, την Έλενα, και καταγοητευμένος από τη λαμπερή παρουσία της αποφασίζει να τη γνωρίσει από κοντά, παριστάνοντας τον απλό τουρίστα. Παίζουν: Έλενα Ναθαναήλ, Τόμας Φριτς, Αθηνόδωρος Προύσαλης, Χρήστος Τσαγανέας.

16:20 MEGA ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ 1967 Ο πλανόδιος μικροπωλητής τουριστικών ειδών Κώστας, θα συναντηθεί με τον Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία Τζίμυ και θα τον βοηθήσει να ανοίξουν μια μπουάτ για τουρίστες στην Πλάκα. Ο Φώτης, είναι πρώτο μπουζούκι στην ταβέρνα του “Αποστόλη” και εμφανίζεται μαζί με τον Μεμά. Κάποια μέρα, όμως, στην γειτονιά τους ανοίγει ένα νέο κέντρο με μοντέρνα μουσική στο οποίο τραγουδάει ένα γυναικείο συγκρότημα με τραγουδίστρια την Μαίρη. Η σύγκρουση στα είδη μουσική είναι μεγάλη. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μαίρη Χρονοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης. Στο τραγούδι “Crazy Girl”, η φωνή της Ζωής Λάσκαρη ντουμπλάρεται από την Αλέκα Κανελλίδου.

16:30 STAR Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά 1970 Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να ανεγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου.

16:40 ΑΝΤ1 Ο Άνθρωπος Της Καρπαζιάς 1969 Το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας ασήμαντος ανθρωπάκος, που όλοι στη γειτονιά τον έχουν του χεριού τους... Έρχεται, όμως, η ώρα που "οι βασανιστές" του την πληρώνουν ακριβά, αφού πέφτουν θύματα της ίδιας τους της φάρσας. Του δίνουν ασπιρίνες, λέγοντάς του ότι είναι ένα φάρμακο για να γίνει υπεράνθρωπος. Εκείνος όμως πείθεται από το ψέμα τους και ξαφνικά αποκτά όλες τις δυνάμεις που του χρειάζονται για να εκδικηθεί... Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου.

18:30 BLUESKY