Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 19 Μαΐου 2024

12:15 STAR Ο Δασκαλάκος Ήταν Λεβεντιά 1970 Ο δάσκαλος ενός ορεινού χωριού, καταφθάνει στην Αθήνα για να υποχρεώσει έναν πλούσιο βιομήχανο, να κρατήσει την υπόσχεσή του και να ανεγείρει ένα καινούριο σχολείο στον τόπο του. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ελένη Ερήμου.

13:00 ΕΡΤ1 Ο Πιο Καλός ο Μαθητής 1968 Ο Αρίστος επιστρατεύει μια γοητευτική γυναίκα, προκειμένου να κάμψει τις αντιδράσεις του έντιμου υπαλλήλου του, Διαμαντή, σχετικά με τις φορολογικές ατασθαλίες του. Όμως, η γυναίκα-παγίδα χάρη στον Διαμαντή θα μεταμορφωθεί σε πρότυπο γυναίκας και οι δυο τους θα συμμορφώσουν και τον Αρίστο! Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκος Σταυρίδης.

16:20 MEGA Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΠΙΣΣΑ 1970 Η φτωχή καθαρίστρια ενός μεγάλου ξενοδοχείου “αναθεματίζει” κάθε πρωί το ξυπνητήρι και παλεύει με το σφουγγαρόπανο, προκειμένου να στέλνει χρήματα την κόρη της που σπουδάζει στην Αμερική. Η κόρη της όμως, χρόνια στο εξωτερικό, νομίζει ότι η μητέρα της είναι μια εύπορη κυρία της “καλής κοινωνίας”. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ρένα Βλαχοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Νόρα Βαλσάμη, Βασίλης Τσιβιλίκας. 

16:30 STAR Η Νύφη Το 'Σκασε 1962 Η Καίτη αρνείται να παντρευτεί τον ηλικιωμένο άντρα, που της προξενεύουν οι γονείς της. Τη μέρα του γάμου το σκάει φορώντας το νυφικό της και επιβιβάζεται στο φορτηγό ενός περιπλανώμενου εμπόρου. Ξεκινάει μια προσπάθεια για να βρει τον στρατευμένο αγαπημένο της, τον Δημήτρη, ο οποίος το σκάει και αυτός από την μονάδα, που υπηρετεί στη Λάρισα για να τη συναντήσει. Οι δυο νέοι ακολουθούν διαφορετική κατεύθυνση ο ένας από τον άλλον, και ξεκινά μια σειρά από σπαρταριστές περιπέτειες και συμπτώσεις με στόχο να ανταμώσουν. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Πάρις Αλεξάντερ, Θανάσης Βέγγος, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Γκιωνάκης.

18:30 BLUESKY Μάχη Της Κρήτης 1970 Το Μάιο του 1941, μετά την πτώση της ηπειρωτικής Ελλάδας και λίγο πριν την είσοδο των Γερμανών στην Αθήνα, ένας τολμηρός πρωτοετής εύελπις, ο Νικηφόρος Καλλέργης, αναλαμβάνει την μεταφορά του χρυσού της Τράπεζας της Ελλάδας στη Μέση Ανατολή με πρώτο σταθμό την ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη. Παίζουν: Φερνάντο Σάντσο, Χρήστος Πολίτης, Μαρία Πία Κόντε, Γιώργος Τζώρτζης.

22:15 STAR Τζαμάικα 2017 Ο Άκης, οικογενειάρχης ταξιτζής με πολλά χρέη και ο Τίμος, μποέμ και γνωστός τηλεπαρουσιαστής, ήταν δύο δεμένα μεταξύ τους αδέρφια, τα οποία απομάκρυνε πριν από χρόνια μια παρεξήγηση. Ο θάνατος της μητέρας τους δεν στέκεται αφορμή για να τα ξαναβρούν, όμως η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες και δυσάρεστες εκπλήξεις... Παίζουν: Φάνης Μουρατίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Σπύρος Παπαδόπουλος.

02:15 ALPHA Ο Εραστής 1990 Ο Στάθης, αφελής και ονειροπαρμένος, είναι ψαράς σε ένα παραλιακό, μικρό χωριό. Το μεγάλο του ελάττωμα είναι ο έρωτάς του για μια τραγουδίστρια. Ο φανταστικός αυτός έρωτάς του είναι η αιτία που οι συγχωριανοί του τον περιγελούν. Όμως, μια μέρα, η τραγουδίστρια έρχεται στο χωριό η μοίρα παίζει το δικό της παιχνίδι... Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Χριστίνα Παππά, Σπύρος Καλογήρου, Αθηνόδωρος Προύσαλης.