Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 11Μαΐου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Οικογένεια Παπαδοπούλου 1960 Ο Αλέξης εργάζεται ως οικονομικός διευθυντής σε μια αθηναϊκή επιχείρηση. Ζει με το θείο και τη θεία του. Ερωτεύεται μια κοπέλα, τη Βαρβάρα, η οποία εργάζεται ως γραμματέας στην επιχείρηση και είναι γειτόνισσά του. Οι αντιδράσεις των οικογενειών τους θα είναι έντονες. Παίζουν: Ορέστης Μακρής, Κάκια Αναλυτή, Στέφανος Ληναίος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Παντελής Ζερβός.

16:15 STAR Κάτι Να Καίει 1963 Ο Κλέαρχος, ο Φάνης και τρεις νεαροί από τη Θεσσαλονίκη, έχουν ένα μουσικό συγκρότημα, στο οποίο επιθυμεί να συμμετέχει και η Ρένα, αλλά τα αγόρια δεν της το επιτρέπουν. Η Ρένα γνωρίζει τον Ντίνο, ο οποίος συνοδεύει την κόρη του διευθυντή του, σε μια επίσκεψη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Ντίνος για να κατακτήσει την Ρένα, της υπόσχεται να βοηθήσει την ίδια και το συγκρότημα. Τα προβλήματα του Ντίνου μεγαλώνουν με την άφιξη της Σοφίας, η οποία πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με τη μικρότερη αδελφή της, για να πείσει τον Ντίνο να την παντρευτεί ώστε να μπορέσει να εισπράξει την κληρονομιά του μακαρίτη θείου της, που έχει αφήσει στη διαθήκη του τον συγκεκριμένο όρο. Ο Κλέαρχος γοητεύεται από την αδελφή της Σοφίας, ο Φάνης από την όμορφη αλλά μυστηριώδη κόρη του διευθυντή και τελικά όλη η παρέα μαζί πηγαίνει στην Αθήνα, προς αναζήτηση της επιτυχίας και της ευτυχίας... Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Ρένα Βλαχοπούλου, Χλόη Λιάσκου, Μάρθα Καραγιάννη, Έλενα Ναθαναήλ, Κώστας Βουτσάς.

16:20 MEGA ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑ ΔΥΟ 1963 Τρία αδέλφια, μία ανύπαντρη μεγαλοκοπέλα, ένας μισογύνης καθηγητής και ένας ζωηρός και τσαχπίνης νέος, ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη, υπό το κράτος του αυστηρού κυρίου καθηγητή. Τα βέλη του θεού έρωτα θα πλήξουν τον καθηγητή, αλλά και την κοπέλα, με αποτέλεσμα το ένα μπέρδεμα να ακολουθεί το άλλο, καθώς εκείνη θα βρεθεί ανάμεσα στα δύο αδέλφια. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλέκος Αλεξανδράκης, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Ρένα Βλαχοπούλου, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής.

16:40 ΑΝΤ1 Καπετάν Φάντης Μπαστούνι 1968 Το εμπορικό υπερωκεάνιο του καπετάν Ανδρέα καθυστερεί να αποπλεύσει από το λιμάνι του Πειραιά, με προορισμό την Αυστραλία. Ο μάγειρας ανακαλύπτει στο ψυγείο μια λαθρεπιβάτιδα, τη Μαρίνα Γιαννά. Ο καπετάν Ανδρέας, αφού ακούσει την ιστορία της, αποφασίζει να τη φιλοξενήσει στο πατρικό του σπίτι στον Πόρο. Η συντροφιά της γυναίκας και η ευγενική συμπεριφορά της καταρρίπτουν πολλές από τις αντιλήψεις του καπετάνιου, ο οποίος γίνεται άλλος άνθρωπος προκειμένου να κερδίσει την αγάπη της. Όταν σε ένα ταξίδι, το πλοίο του βυθίζεται, οι συγγενείς του διώχνουν την κοπέλα από το σπίτι και κοιτάνε να του ξεκοκαλίσουν την περιουσία, χωρίς όμως να γνωρίζουν πως ο ίδιος έχει διασωθεί από το ναυάγιο. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Αλέκος Τζανετάκος.

20:00 ALPHA Μια Κυρία Στα Μπουζούκια 1967 Τα τρία αδέλφια της Αννούλας, ο Κώστας, ο Θανάσης και ο Ηλίας, εργάζονται στα ναυπηγεία. Η μόνη τους διασκέδαση είναι το ποδόσφαιρο και η μεγάλη τους αδυναμία η αδελφή τους... Την προσέχουν λοιπόν σαν τα μάτια της για να την παραδώσουν στον μέλλοντα νυμφίο, άσπιλη και αμόλυντη. Ο μόνος που εμπιστεύονται για να προσέχει την Αννούλα, όταν αυτοί πηγαίνουν στο γήπεδο, είναι ο αδελφικός τους φίλος, ο Γιωργάκης. Η στενή επαφή των δύο νέων δεν θα αργήσει να τους φέρει πιο κοντά και να μετατρέψει τη φιλία τους σε έρωτα. Ο Γιωργάκης όμως δεν μπορεί να προδώσει την εμπιστοσύνη των φίλων του. Κάποια μέρα στην ταβέρνα, γνωρίζονται όλοι με την ωραία και πλούσια Έλενα η οποία ρίχνεται στον Γιώργο... Ηθοποιοί: Μαίρη Χρονοπούλου, Ζωή Λάσκαρη, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Χρόνης Εξαρχάκος, Γιάννης Βογιατζής.

20:00 OPEN Ο Αχόρταγος 1967 Ο Χρήστος Χρυσαφής είναι ένας φτωχός και πεινασμένος νέος που καταφέρνει να παντρευτεί τη Λένα, την κόρη του πλούσιου επιχειρηματία Μιχάλη Καμπάτση και αδελφή της Ντίνας, μιας ελαφρόμυαλης η οποία τον χτύπησε μια μέρα με το αυτοκίνητό της. Αν κι ερωτευμένος με τη γυναίκα του, περισσότερο θέλγεται από τα λεφτά του πεθερού του. Όμως η αδηφαγία του, που τον κάνει να θέλει συνέχεια να παίρνει πράγματα μη χορταίνοντας ποτέ, τον φέρνουν σε σύγκρουση με τον πεθερό του. Ηθοποιοί: Δ. Παπαγιαννόπουλος, Γ. Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού. 

22:10 ALPHA Safe Sex 1999 Μια σατυρική ταινία με θέμα τα κυρίαρχα μοντέλα ερωτικής συμπεριφοράς σήμερα. Παρακολουθούμε πολλά και διαφορετικής κουλτούρας και κοινωνικής τάξης ζευγάρια και τη σχέση τους με το σεξ σε παράλληλες ιστορίες που ενώνονται με έναν ξεκαρδιστικό τρόπο. Ηθοποιοί: Μίνα Αδαμάκη, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χάρης Ασημακόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Μαρία Καβογιάννη, Κώστας Κόκλας, Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

22:30 ΕΡΤ3 Η Διακριτική Γοητεία των Αρσενικών 1998 Η Αιμιλία είναι μια τριανταδυάχρονη χρηματίστρια, που τρομάζει με τον δυναμισμό της όλους τους πιθανούς ερωτικούς της συντρόφους. Η Έλενα, στα είκοσι τρία της, σχετίζεται με πολλούς αποφεύγοντας τις μόνιμες σχέσεις. Ενώ η Λάουρα, η τρίτη αδελφή, συνδέεται μ’ έναν εγωκεντρικό παντρεμένο που επιδίδεται σε φετιχιστικά παιχνίδια. Κάθε τόσο, συνωμοτούν ανά δύο προκειμένου να αλλάξουν τη ζωή της τρίτης αδελφής. Όμως, οι συνωμοσίες δεν καταλήγουν πουθενά και, στο τέλος, η κάθε μια θα χρειαστεί να λύσει μόνη τα προβλήματά της… Παίζουν: Ναταλία Δραγούμη, Λήδα Ματσάγγου, Ναταλία Στυλιανού, Φίλιππος Σοφιανός.

00:30 OPEN Τον Αράπη Κι Αν Τον Πλένεις 1973 Ένας νέος, προκειμένου να βρει δουλειά με ικανοποιητικά λεφτά, βάφεται μαύρος και πιάνει δουλειά στο σπίτι ενός εφοπλιστή, παριστάνοντας ότι έχει καταγωγή από το Κονγκό. Η πραγματική του ταυτότητα δεν αργεί να φανεί, όταν κατηγορείται για την κλοπή ενός ακριβού πίνακα. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Νίκος Ρίζος, Γιώργος Μοσχίδης.