Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 18 Μαΐου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Η Κυρία Δήμαρχος 1960 Η Ασπασία Ζορμπαλά και ο Ανάργυρος Προκόπης, δύο ταβερνιάρηδες που κάθε άλλο παρά φιλικές σχέσεις έχουν, αποφασίζουν να βάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου. Ο έρωτας όμως που γεννιέται ανάμεσα στα παιδιά τους θα φέρει τα πάνω-κάτω. Παίζουν: Γεωργία Βασιλειάδου, Βασίλης Αυλωνίτης, Νίκος Κούρκουλος, Αλέκα Στρατηγού.

16:10 MEGA ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 1969 Το “Κατερινιώ” με τον “Μανούσο” θα ερωτευθούν και θα φέρουν τα πάνω κάτω στους Φουρτουνοβροντάκηδες. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Γιάννης Αργύρης, Σπύρος Καλογήρου, Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

16:15 STAR Ο Άνθρωπος Που Γύρισε Από Τη Ζέστη 1972 Ο Λουκάς επιστρέφει στην πατρίδα έπειτα από απουσία 20 χρόνων στο Κονγκό και νιώθει πολύ ευτυχισμένος που θα δει ξανά την οικογένειά του. Μαζί του φέρνει το μαύρο του υπηρέτη, τον Χουσεΐν, ο οποίος αποδεικνύεται και ο μόνος με τον οποίο μπορεί να συνεννοηθεί καλά. Κι αυτό επειδή τα παιδιά του Λουκά έχουν φτιάξει τις ζωές τους και αρνούνται να συμβιβαστούν με τις απαιτήσεις που έχει ο πατέρας του. Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Καίτη Πάνου, Γιώργος Μούτσιος.

16:45 ANT1 Ησαΐα, Μη Χορεύεις 1969 Ο Ησαΐας Στεφανάκης διατηρεί γραφείο συνοικεσίων, αν και ο ίδιος δηλώνει εχθρός του γάμου. Η ανιψιά του, Μπούλα, έχει σχέση με τον Χάρη, δεν τολμά όμως να μιλήσει στον θείο της. Οι δύο ερωτευμένοι ζητούν τη βοήθεια της θείας του Χάρη, της Αγνής, η οποία κρατάει τη στήλη των συμβουλών προς τους ερωτευμένους του περιοδικού Φαντάζιο. Η Αγνή παρουσιάζεται σαν Σοφία Μακρή, που ψάχνει γαμπρό σε συνοικέσιο και καταφέρνει να προσληφθεί γραμματέας του Ησαΐα... Παίζουν: Λάμπρoς Κωvσταvτάρας, Τζέvη Ρoυσσέα, Αvvα Μαvτζoυράvη, Νικήτας Πλατής, Αvδρέας Μπάρκoυλης.

20:00 OPEN

22:30 ΕΡΤ3 Ο Άνθρωπος με τις Απαντήσεις 2021 Μετά από τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Βίκτωρας, ένας εικοσάχρονος πρώην πρωταθλητής καταδύσεων, αναχωρεί με το πλοίο για την Ιταλία. Εκεί γνωρίζει τον Ματίας, έναν νεαρό, παράτολμο Γερμανό. Και οι δύο κατευθύνονται προς τη Βαυαρία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Και οι δύο αναζητούν απαντήσεις, ο καθένας στις δικές του ερωτήσεις. Ηθοποιοί: Βασίλης Μαγουλιώτης, Άντον Βάιλ, Στέλα Φυρογένη.

02:00 ALPHA Και Δειλός Και Τολμηρός 1988 Ο Μάρκος, ένας δειλός επαρχιώτης φτάνει στην Αθήνα για να εισπράξει το δάνειο του, που καθυστερεί, από την Διεύθυνση Τουρισμού. Διεκδικεί το δίκιο του, αλλά όταν ανακαλύπτει ότι το δάνειο είναι μαϊμού, απειλεί τον διευθυντή ότι θα ανατινάξει τον οργανισμό. Πράγματι λίγο μετά που φεύγει, σκάει μια βόμβα στο κτίριο. Το βράδυ στο ξενοδοχείο ο Μάρκος μαλώνει με τον ξενοδόχο, και αμέσως μετά σκάει μια άλλη βόμβα. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μάρκος είναι τρομοκράτης και η αστυνομία τον συλλαμβάνει νομίζοντας ότι είναι ο τρομοκράτης Μάρκο Ντι Μάρκο. Ο πραγματικός Ντι Μάρκο απαγάγει τον Μάρκο, για να τον χρησιμοποιήσει στο σχέδιο της δολοφονίας του πρέσβη της Αλαλουμίας. Ηθοποιοί: Στάθης Ψάλτης, Βασίλης Τσάγκλος, Βιολέτα Αντωνίου.