Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ, ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ (α' μέρος)

Μετά από 8 χρόνια οι Sabaton επανενώθηκαν με τον κιθαρίστα Θόρμπιορν Ίνγκλαντ.

Οι Dream Τheater συνεχίζουν να δουλεύουν πάνω στο 16ο στούντιο άλμπουμ τους και πρώτο με τον Mike Portnoy στα τύμπανα από το 2009 που έφυγε από το συγκρότημα

Ο κιθαρίστας και αρχηγός των Foreigner, Mick Jones ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη νόσο του πάρκινσον

Ο ντράμερ των Kansas, Φιλ 'Eχαρτ θα απέχει επ αόριστον από τις περιοδείες του συγκροτήματος μετά από ένα σοβαρό καρδιακό επεισόδιο που είχε.

Οι Hammerfall έχουν σχεδόν τελειώσει με τις ηχογραφήσεις του δέκατου τρίτου στούντιο άλμπουμ τους, ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Glory to the Brave" είχε κυκλοφορήσει 27 Ιουνίου του 1997.

Ρώτησαν τον Ville Valo των ΗΙΜ πιο ήταν το πιο αστείο πράγμα που έχει δει από άλλο μέλος του συγκροτήματος πάνω στη σκηνή. 

"Ο μπατίστας των HIM, Mikko Paananen είχε ένα πολύ παλιό δερμάτινο παντελόνι που του είχε ράψει η μητέρα του. Όμως δεν φορούσε ποτέ του εσώρουχο και μια φορά όταν έκανε την κλασική κίνηση με τα γόνατα στο μπροστινό μέρος της σκηνή, σκίστηκαν οι ραφές. Όπως όλοι καταλαβαίνετε εκείνη τη στιγμή οι γιγαντοοθόνες έδειξαν όλη την "εργαλειοθήκη" του".

Οι Helloween θα ξεκινήσουν την ηχογράφηση του δέκατου έβδομου στούντιο άλμπουμ τους το καλοκαίρι, ενώ είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2025.