Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

12:15 STAR Ο Στρίγγλος Που Έγινε Αρνάκι 1967 Ένας πλοίαρχος, διοικητής σχολής ναυτικών δοκίμων, ο Λεωνίδας Πετρόχειλος με τρεις ζωηρούς γιους, τον Κίμωνα, τον Αντρέα και τον Μπάμπη, έμεινε χήρος, γι' αυτό προσλαμβάνει την κυρία Μαίρη, ως οικονόμο για να μπει μια τάξη στο χάος, που επικρατεί στο σπίτι του. Η κυρία Μαίρη, εκτός από την τάξη στο σπίτι, βάζει τάξη και στην οικογένεια και γίνεται αμέσως απαραίτητη και αγαπητή σε όλους. Όταν όμως αποκαλύπτεται η απάτη, που έπαιξε η Μαίρη στον Λεωνίδα με τη βοήθεια του φίλου του Ξενοφώντα προκειμένου να πλησιάσει και να πείσει τον διοικητή να μην αποβάλει τον αδερφό της από τη σχολή, ο αυστηρός διοικητής αναγκάζεται να τη διώξει αλλά ο έρωτας πάντα κερδίζει... Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Θανάσης Παπαδόπουλος, Σταύρος Ξενίδης, Παύλος Λιάρος, Μίτση Κωνσταντάρα.

13:00 ΕΡΤ1 Ο Τζαναμπέτης 1969 Ο Νεόφυτος, ο Σάββας και ο Λάμπης, τρεις μεσόκοποι φανατικοί εργένηδες, απαγορεύουν στον ανιψιό τους Ντίνο να παντρευτεί την αγαπημένη του Καίτη. Και οι τρεις θα πιαστούν στα δίχτυα της γοητευτικής Βέρας. Ηθοποιοί: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Νίκος Ρίζος. 

16:20 MEGA ΕΝΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ 1969 Τρείς Γερμανοί και ένας δοσίλογος συνεργάτης τους αναζητούν κάποιο εγκαταλελειμμένο απο την Κατοχή θησαυρό, στην αυλή ενός αγαθού κουρέα. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Τάκης Μηλιάδης.

16:40 ΣΚΑΪ Νύχτα Γάμου 1967 Δύο νιόπαντρα ζευγάρια καταφτάνουν σε ένα ξενοδοχείο στο Καβούρι, για να περάσουν την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Όμως στο παρελθόν, η μια νύφη είχε δεσμό με τον σύζυγο της δεύτερης νύφης, και μόλις αυτό αποκαλύπτεται, αρχίζουν τα μπερδέματα για τα δύο ζευγάρια. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Φαίδων Γεωργίτσης, Μπέτυ Αρβανίτη, Γιάννης Βογιατζής

17:30 STAR Ραντεβού Στον Αέρα 1965 Στο Παρίσι γίνεται διαγωνισμός για την Μις Ευρώπη και η Μαίρη, η οποία λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό, γνωρίζει και ερωτεύεται τον Δημήτρη, ο οποίος όμως αναχωρεί ξαφνικά για την Ελλάδα. Λίγο αργότερα ο Δημήτρης, που υπηρετεί στην Αεροπορία, μαζί με δύο φίλους του σμηνίτες, θα συναντήσει την Μαίρη μαζί με δύο φίλες της και έτσι θα δημιουργηθούν τρία ζευγάρια ερωτευμένων. Πρωταγωνιστούν: Ρένα Βλαχοπούλου, Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Γιάννης Βογιατζής.

18:30 BLUESKY Στη Μάχη Της Κρήτης 1970 Ένας εύελπις αναλαμβάνει να οδηγήσει με ασφάλεια το ελληνικό απόθεμα χρυσού στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη, φυγαδεύοντάς το από τους Γερμανούς που προελαύνουν στην ηπειρωτική χώρα. Πρωταγωνιστές: Χρήστος Πολίτης, Γιώργος Τζώρτζης, Στέφανος Στρατηγός, Άννα Μαντζουράνη, Φερνάντο Σάντσο

20:00 OPEN ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ 1962 Ο Παναής ακολουθεί τον φίλο του Φάνη στη Χαλκίδα. Θέλουν να αποφύγουν τον αδελφό μιας ερωμένης του Φάνη. Και εκεί όμως θα τους βρουν και θα τους κυνηγήσουν οι γυναίκες. Πρωταγωνιστούν: Θανάσης Βέγγος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Νίτσα Μαρούδα.

21:00 STAR Παπαφλέσσας 1971 Ο ρασοφόρος ήρωας, ο «μπουρλοτιέρης των ψυχών», όπως χαρακτηρίστηκε, «οργώνει» τις περιοχές, όπου υπήρχε «ελληνικό αίμα» όπως, τον Μωριά, τη Μολδαβία, τη Βλαχία, ξεσηκώνοντας τους πατριώτες εναντίον των Τούρκων. Η κήρυξη της Επανάστασης στο Μοριά είχε αποκορύφωμα τη νίκη του κατά του Δράμαλη στα Δερβενάκια, αλλά και τον ηρωικό του θάνατο στο Μανιάκι. Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Αλέκος Αλεξανδράκης, Άγγελος Αντωνόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη, Λαυρέντης Διανέλλος, Στέφανος Στρατηγός, Χρήστος Πολίτης, Φερνάντο Σάντσο.

22:00 ΑΝΤ1 Οι Σουλιώτες 1972 Οι Σουλιώτες πληροφορούνται από τη θαρραλέα Βαγγελή ότι ο Αλή Πασάς ετοιμάζεται να τους επιτεθεί και να πατήσει το Σούλι. Όμως, ο γιος της Τζαβέλαινας, ο Φώτος Τζαβέλας και τα παλικάρια του είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν την ελευθερία τους. Ο Αλή Πασάς αποφασίζει να πολιορκήσει το Σούλι, αλλά οι γενναίοι Σουλιώτες δεν πρόκειται να πέσουν στα χέρια των Τούρκων ζωντανοί. Παίζουν: Χρήστος Πολίτης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Κατράνης, Στέφανος Στρατηγός, Λαυρέντης Διανέλλος, Αλέκα Κατσέλη, Φερνάντο Σάντσο

23:00 ΕΡΤ1 Αρπα Colla 1982  Ο Γιώργος κι ο Κώστας καταγράφουν τα καυτά προβλήματα του σύγχρονου Έλληνα. Σκοπός τους είναι να σκιαγραφήσουν δυο πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες για την ερωτική ταινία που πρόκειται να γυρίσουν. Ηθοποιοί: Δημήτρης Χρυσομάλλης, Νίκος Καλογερόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Δημήτρης Πιατάς.