Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Media-κα νέα και όχι μόνο

Για πρώτη φορά στην ιστορία των μεταδόσεων του Mundial στην Ελλάδα, οι αγώνες θα μεταδοθούν από ελεύθερο ιδιωτικό κανάλι, τον ΑΝΤ1, και τη συνδρομητική υπηρεσία ΑΝΤ1+ και όχι από την ΕΡΤ. 


Στο Μαρούσι αναζητούν τρόπους για τις χρεώσεις που θα υπάρξουν για τους 34 αγώνες που θα μεταδοθούν συνδρομητικά από την υπηρεσία ΑΝΤ1+, ώστε να μην είναι μεγάλο το κόστος. Στόχος φυσικά είναι η συγκέντρωση μεγάλης μάζας συνδρομητών. 

-----------------------------

Η Amazon Prime Video μετατρέπει με ταχύτατους ρυθμούς σε ελληνικό το περιεχόμενό της (σειρές και ταινίες), επιλέγοντας είτε τον υποτιτλισμό είτε τη μεταγλώττιση. Ο στόχος της πλατφόρμας είναι μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου να έχει διαθέσιμα τα περισσότερα προγράμματα και στην ελληνική γλώσσα, για να υποδεχθεί τη νέα, επική σειρά «Lord of the Rings: The Rings of Power». 

-------------------------------

Μεγάλες ελπίδες για αύξηση συνδρομητών τρέφει η Vodafone TV με την αποκλειστική μετάδοση της σειράς της HBO Max «House of the Dragon», η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 22 Αυγούστου. Πρόκειται για την ιστορία που περιγράφει όσα συνέβησαν πριν το «Game of Thrones», το οποίο ήταν το κορυφαίο τηλεοπτικό γεγονός επί σειρά ετών και είχε μεταδοθεί από τη Nova, η οποία κατείχε τα δικαιώματα της ΗΒΟ πριν από τη Vodafone TV. 

---------------------

Τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αποκτούν οι συνδρομητές της Cosmote TV που δεν θα έχουν πάρει το αθλητικό πακέτο καναλιών. 

Τα πακέτα θα περιλαμβάνουν τους εντός έδρας αγώνες κάθε ομάδας και τους εκτός έδρας με ομάδες της SL τα δικαιώματα των οποίων έχει η Cosmote TV. 

Έναντι μηνιαίας συνδρομής θα μπορούν να παρακολουθούν τα νέα κανάλια οι τηλεθεατές ενώ θα μπορούν να διακόπτουν τη συνδρομή τους, όποτε επιθυμούν.

--------------

Η Paramount+ στην Ιταλία! Η υπηρεσία streaming της Paramount θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου με συνδρομή 7,99 ευρώ το μήνα ή 79,90 ετησίως. Με περισσσότερες από 8.000 ώρες προγράμματος και σειρές  από την ταινιοθήκη της Paramount

--------------------