Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Cosmote Cinema 3 (Πρόγραμμα Ελληνικών Ταινιών) Κυριακή 21/08/2022

 

Ο Κόσμος Τρελάθηκε 10:35 - 12:05 Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός, Ηθοποιοί: Κώστας Ρηγόπουλος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Σωτήρης Μουστάκας, Αλέκος Τζανετάκος, Λίλιαν Μηνιάτη, Γιώργος Μιχαλακόπουλος (1967). Μια νέα κοπέλα ανακαλύπτει ότι ο αρραβωνιαστικός της, παρά το δεσμό τους, εξακολουθεί να τρέχει πίσω από γυναίκες. Έτσι, αρχίζει να φλερτάρει ταυτόχρονα με πέντε άνδρες για να πάρει το αίμα της πίσω και να του δώσει ένα γερό μάθημα. 


Ο Θύμιος τα 'Κανε Θάλασσα 12:05 - 13:25 Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος, Ηθοποιοί: Κώστας Χατζηχρήστος, Ανδρέας Μπάρκουλης, Βούλα Χαριλάου, Ορέστης Μακρής, Αλέκα Στρατηγού, Νίκος Φέρμας (1959). Ένας επαρχιώτης σώζει την τελευταία στιγμή μια κοπέλα που είναι έτοιμη να αυτοκτονήσει, εξαιτίας μιας ερωτικής απογοήτευσης και παρουσιάζεται στο σπίτι της σαν μνηστήρας, προκαλώντας την απορία των πεθερικών του.

Ο Φανούρης και το Σόι του 13:25 - 14:50 Σκηνοθεσία: Δημήτρης Ιωαννόπουλος, Ηθοποιοί: Μίμης Φωτόπουλος, Άννα Φόνσου, Γκέλυ Μαυροπούλου (1957). Ένας φτωχός μαραγκός που προσπαθεί να συγκεντρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για προίκα της αδελφής του στηρίζει όλες του τις ελπίδες στον εξ' Αμερικής αναμενόμενο αδελφό του. 

Γκαρσονιέρα για Δέκα 14:50 - 16:45 Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας, Ηθοποιοί: Χρόνης Εξαρχάκος, Μπέτυ Αρβανίτη, Ανδρέας Φιλιππίδης, Ντίνος Ηλιόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Πάνος Μιχαλόπουλος (1981). Ο Χρόνης, ένας ταλαίπωρος υπάλληλος, μαζεύει λεφτά για να παντρευτεί. Όταν του δίνεται η ευκαιρία να νοικιάσει το σπίτι του, την αρπάζει, μη γνωρίζοντας ότι οι ενοικιαστές είναι τα αφεντικά του με τις ερωμένες τους. 

Γάμος Αλά Ελληνικά 16:45 - 18:35 Σκηνοθεσία: Βασίλης Γεωργιάδης, Ηθοποιοί: Ξένια Καλογεροπούλου, Γιώργος Κωνσταντίνου, Δέσπω Διαμαντίδου, Χάρρυ Κλυνν (1964). Ένα νιόπαντρο ζευγάρι φτάνει στο διαζύγιο, όταν μετακομίζουν στο σπίτι τους οι δύο μανάδες του ζευγαριού, καθώς και ο αδερφός της νύφης. 

Μπούμ! Ταρατατζούμ 18:35 - 20:15 Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός, Ηθοποιοί: Γιώργος Κωνσταντίνου, Κάτια Δανδουλάκη, Θύμιος Καρακατσάνης, Θόδωρος Κατσαδράμης (1972). Δύο πλανόδιοι ηθοποιοί φτάνουν σε μια πόλη της αρχαίας Ελλάδας και η ομοιότητα του ενός θεατρίνου με τον τύραννο θα δώσει την ιδέα στους εχθρούς του να τον αντικαταστήσουν, προκαλώντας έτσι διάφορα ευτράπελα. 

Να Ζει Κανείς ή να Μη Ζει 20:15 - 22:00 Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος, Ηθοποιοί: Ντίνος Ηλιόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Λίλιαν Μηνιάτη (1966). Ένας πλούσιος βιομήχανος έρχεται αντιμέτωπος με τη χρεοκοπία του εργοστασίου του κι αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του. Σώζεται τελευταία στιγμή από έναν υπάλληλό του, που αποφασίζει να του δείξει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

Ένας Άφραγκος Ωνάσης 22:00 - 23:40 Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης, Ηθοποιοί: Κώστας Βουτσάς, Μέμα Σταθοπούλου, Αιμιλία Υψηλάντη, Ανδρέας Μπάρκουλης (1969). Ένας φτωχός λογιστής, αλλά με το περίλαμπρο όνομα Αγησίλαος Ωνάσης, μαθαίνει πως του απομένει μόνο ένας μήνας ζωής. Εγκαταλείπει τα πάντα και φεύγει σε ένα νησί για να περάσει τον τελευταίο μήνα της ζωής του σαν πλούσιος. 

Άγγελος 23:40 - 01:35 Σκηνοθεσία: Γιώργος Κατακουζηνός, Ηθοποιοί: Μιχάλης Μανιάτης, Διονύσης Ξάνθος, Κατερίνα Χέλμη (1982). Ένας νεαρός ομοφυλόφιλος αφήνει το αφιλόξενο περιβάλλον του πατρικού του για να συζήσει με τον εραστή του. Μα αυτό που ξεκινά σαν μια παθιασμένη σχέση παίρνει απρόσμενη τροπή. 

Εκείνο το Καλοκαίρι 01:35 - 02:55 Σκηνοθεσία: Βασίλης Γεωργιάδης, Ηθοποιοί: Έλενα Ναθαναήλ, Λάκης Κομνηνός, Ανδρέας Φιλιππίδης (1971). Ένα ζευγάρι βρίσκεται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Εκείνος είναι έτοιμος να ξαναρχίσει μια καινούρια ζωή μαζί της, αλλά εκείνη πάσχει από μια ανίατη αρρώστια. Αυτό είναι το τελευταίο τους καλοκαίρι και το μόνο που θέλει είναι να τον φέρει κοντά στο παιδί τους.

Το Εργοστάσιο 02:55 - 04:35 Σκηνοθεσία: Τάσος Ψαρράς, Ηθοποιοί: Βασίλης Κολοβός, Δημήτρης Σπύρου, Δήμητρα Χατούπη (1981). Ο ιδιοκτήτης ενός βυρσοδεψείου πασχίζει να σώσει την επιχείρησή του από το λουκέτο. Περιμένοντας να εγκριθεί η αίτησή του για δάνειο, εναποθέτει τις ελπίδες του σε έναν επιτυχημένο μετανάστη, που ενδιαφέρεται για την κόρη του. 

Σαπίλα και Αριστοκρατία 04:35 - 06:10 Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης, Ηθοποιοί: Μαριάννα Κουράκου, Ανδρέας Ντούζος, Δέσπω Διαμαντίδου (1967). Μια υπηρέτρια συνδέεται, με την καθοδήγηση της μητέρας του σεξουαλικά προβληματικό γιου της. Το πρόβλημα του γιου ξεπερνιέται, όταν όμως η κοπέλα μένει έγκυος, η μητέρα του νεαρού τη διώχνει.