Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 15/08/22)

14:45 ALPHA Ποιος Θανάσης 1969. Ο Θανάσης έχει ένα κατάστημα ηλεκτρικών ειδών και πουλάει με δόσεις σε πελάτες όχι και τόσο αξιόπιστους. Οι δουλειές του πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και γι' αυτό αναγκάζεται να γυρίζει σαν σβούρα, μήπως και μαζέψει κάποια δόση. Οι περισσότεροι πελάτες του, όμως, δεν έχουν να τον πληρώσουν και ο Θανάσης από τη φύση του φιλεύσπλαχνος, αναγκάζεται να τους δανείσει. Κάποια μέρα προσλαμβάνει μια νέα και όμορφη κοπέλα, που μέσα σε λίγο διάστημα, καταφέρνει με την τσαχπινιά της να λύσει όλα τα προβλήματα. Οι δουλειές αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και οι πελάτες πολλαπλασιάζονται. Ο Θανάσης, όμως είναι για άλλη μια φορά μπλεγμένος, αφού ερωτεύεται την κοπέλα. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Άννα Φόνσου, Νίτσα Μαρούδα, Τάκης Μηλιάδης, Αιμιλία Υψηλάντη. Σκηνοθεσία: Θανάσης Βέγγος.

16:30 OPEN Ο Κούκλος 1968. Ένας χαριτωμένος μικρόσωμος τύπος, ο Αλέξης, έχει αναλάβει την επιτήρηση των ανιψιών του Κώστα και Τόλη, οι οποίοι έχουν το μυαλό τους σε δύο όμορφες γειτόνισσες, την Άννα και την Καίτη, ανιψιές ενός αυστηρού καπετάνιου. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ρίζος , Ερρίκος Κονταρίνης , Μαίρη Γκότση. Σκηνοθεσία: Στέλιος Τζάκσον.

23:40 ALPHA Περάστε, Φιλήστε, Τελειώσατε 1986. Εκμεταλλευόμενος την συνωνυμία του με ένα βιομήχανο και με τη βοήθεια μιας φίλης του, ο Πάνος πηγαίνει σε μια κρουαζιέρα, ελπίζοντας να κερδίσει τις καρδιές πλουσίων γυναικών. Πράγματι, ο γυναικείος πληθυσμός του πλοίου τον ερωτεύεται παράφορα. Παίζουν: Πάνος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Γαρδέλης, Βάσια Παναγοπούλου, Ρίκα Διαλυνά. Σενάριο: Γιάννης Δαλιανίδης, Νίκος Μαστοράκης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.