Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Οι Joe Bonamassa & Kevin Shirley στην Αθήνα...

Ο Joe Bonamassa διοργανώνει αυτές της ημέρες κρουαζιέρα με μεγάλα ονόματα της blues μουσικής σκηνής, όπως έκανε και το 2019 στη Μύκονο.

Ο Bonamassa έμεινε 2 μέρες σε ξενοδοχείο των Αθηνών προκειμένου να "τρέξει" την 6ημερη κρουαζιέρα η οποία  έκανε στάση στη Μύκονο και είχε τελικό προορισμό το Κουσάντασι (επιστρέφουν αύριο Κυριακή).

Μαζί του στην Αθήνα και στη κρουαζιέρα βρίσκεται και ο διάσημος παραγωγός και ένας από τους κορυφαίους του κόσμου αυτή τη στιγμή στο ροκ και στο metal ο Kevin Shirley, θυμίζουμε ότι είναι μόνιμος παραγωγός των IRON MAIDEN σε όλα τα άλμπουμ του συγκροτήματος από το 2000 και μετά.

Είναι επίσης κουμπάρος του Bonamassa και παραγωγός του σχεδόν σε όλα τα άλμπουμ που έχει βγάλει.

Ένας χαρούμενος και ευδιάθετος τύπος, ο οποίος είναι πάρα πολύ απλός και δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση κάποιον παραγωγό ντίβα.

Στην παρέα των Αθηνών, το παρών έδωσε και ο Κώστας Καλημέρης, ο οποίος  ήρθε από την Σαντορίνη για να συναντήσει τον Bonamassa και τον Κέβιν Σίρλεϊ.

Τέλος στην συνομιλία που είχαμε με τον Joe Bonamassa μας έδωσε και μια αποκλειστική είδηση, ότι θα έρθει για συναυλία το 2023 στην Αθήνα.