Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ 13/08/22)


16:45 ΑΝΤ1 Η Αλίκη Στο Ναυτικό 1961. Η Αλίκη, κόρη του διοικητή της Σχολής Δοκίμων, μεταμφιέζεται σε ναύτη και κρύβεται σ΄ ένα από τα πλοία του στόλου για να συναντήσει τον αγαπημένο της, Δημήτρη. Όμως το πολεμικό αυτό πλοίο συμμετέχει σε μια εκπαιδευτική άσκηση και η παρουσία του χαριτωμένου κοριτσιού θα γίνει αφορμή για μια σειρά από απρόοπτες και διασκεδαστικές καταστάσεις. Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιάννης Μαλούχος, Γιάννης Γκιωνάκης, Κώστας Βουτσάς. Σενάριο - Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

20:00 ΑΝΤ1 Ο Άνθρωπος Της Καρπαζιάς 1969. Το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι ένας ασήμαντος ανθρωπάκος, που όλοι στη γειτονιά τον έχουν του χεριού τους... Έρχεται, όμως, η ώρα που "οι βασανιστές" του την πληρώνουν ακριβά, αφού πέφτουν θύματα της ίδιας τους της φάρσας. Του δίνουν ασπιρίνες, λέγοντάς του ότι είναι ένα φάρμακο για να γίνει υπεράνθρωπος. Εκείνος όμως πείθεται από το ψέμα τους και ξαφνικά αποκτά όλες τις δυνάμεις που του χρειάζονται για να εκδικηθεί. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Νίκος Ρίζος, Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκος Νικολαϊδης, Λαυρέντης Διανέλλος, Θόδωρος Έξαρχος, Γιώργος Παπαζήσης, Ιάκωβος Ψαράς. Σενάριο: Γιώργος Λαζαρίδης. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

20:00 ALPHA Ένα Aσύλληπτο Κορόιδο 1969. Ο Θανάσης, κουρέας στην Πλάκα, είναι ερωτευμένος με την κόρη του Χαρούπογλου, συνεργάτη των Γερμανών στην περίοδο της Κατοχής. Ο Χαρούπογλου φιλοξενούσε τότε στο σπίτι του έναν Γερμανό συνταγματάρχη, ο οποίος λίγο πριν φύγει από την Αθήνα έθαψε στην αυλή του Θανάση έναν θησαυρό. Ο Γερμανός λοιπόν επισκέπτεται τώρα τον Θανάση και του προτείνει να αγοράσει το κουρείο του. Ο Θανάσης όμως, υπερασπιζόμενος τα πάτρια εδάφη, αρνείται κατηγορηματικά να ενδώσει, μέχρι που ο συνταγματάρχης με τη βοήθεια του Χαρούπογλου αναγκάζεται να οργανώσει μία νυχτερινή επιχείρηση. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Νόρα Κατσέλη, Γιώργος Βελέντζας, Τάκης Μηλιάδης, Ζαννίνο. Σκηνοθεσία: Θανάσης Βέγγος.

22.00 MEGA Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 1966 ‘Ενας εκ πεποιθήσεως σκληρός ρεαλιστής, που πιστεύει ότι στην ζωή πρέπει να πατά κανείς επί πτωμάτων για να επιτύχει, διαφωνεί ριζικά με τον πατέρα του και, εγκαταλείποντας τις μεγάλες επιχειρήσεις ναυπηγείων που διαθέτει, εξαφανίζεται… Λίγο αργότερα πιάνει δουλειά σε ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα, ανακατεύεται στην ζωή των ενοίκων του και, ως “άνθρωπος για όλες τις δουλειές” τους φέρνει κοντά στην ευτυχία… ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Κωνσταντίνου ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Γιώργος Κωνσταντίνου, Λίλιαν Μηνιάτη, Νίκος Τζόγιας, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Χλόη Λιάσκου, Αλέκος Τζανετάκος, Μπέτυ Αρβανίτη, Σταύρος Ξενίδης, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Γιώργος Μούτσιος

23:40 ALPHA Μια Μέλισσα Τον Αύγουστο 2007 Μια απέραντη, απόμερη παραλία που δεν μπορείς να φτάσεις αλλιώς, παρά μόνο με μισθωτή βάρκα. Εκεί επιλέγει να πάει και η παρέα του Χάρη με τη γυναίκα του, Βασούλα, την αδερφή του, Χίλντεγκαρντ, αλλά και την ερωμένη του, Μαρία. Όλα κυλούν ευχάριστα στο συγκεκριμένο αυγουστιάτικο πρωινό, μέχρι τη στιγμή που μια μέλισσα τσιμπάει τον αλλεργικό Χάρη. Εκείνος ξαφνικά πρήζεται απίστευτα και εμφανίζεται διογκωμένος με εντελώς διαφορετική μορφή! Το παραμορφωμένο από την αλλεργία alter-ego του θα εγκατασταθεί ανάμεσα σ' αυτόν, τη γυναίκα του και την ερωμένη του, ανακατεύοντας συναισθήματα, μυστικά, αλήθειες και προκαλώντας... ανελέητο πανικό. Ηθοποιοί: Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Βολιώτη, Αλίνα Κωτσόβολου, Γιώργος Κορμανός. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης.