Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Dio – Evil Or Divine (dvd)


Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του Heavy Metal, ο Dio, κυκλοφόρησε την πρώτη του δουλειά σε DVD με τίτλο “Evil Or Divine”.
Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι ότι η φωνή του Ronnie James Dio, παραμένει ζωντανή και με αστείρευτη φρεσκάδα.
Περιλαμβάνει ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος το 2002 μαζί με πολύ πλούσιο υλικό. Τα κομμάτια του DVD καλύπτουν όλο σχεδόν το φάσμα της δισκογραφίας του Dio, τραγούδια με τους Black Sabbath, με τους Rainbow και φυσικά με το προσωπικό του συγκρότημα τους Dio.
Η ποιότητα του ήχου είναι πάρα πολύ καλή, σε format 5.1 digital surround (dts) και θα χρειαστείτε ένα καλό σύστημα οικιακού κινηματογράφου για να τον απολαύσετε.
Δυστυχώς η ποιότητα της εικόνας δεν είναι τόσο καλή όσο θα περιμέναμε (αν και widescreen), με αποτέλεσμα σε μεγάλη οθόνη να γίνεται ακόμα χειρότερη και να γίνεται εμφανής η κακή μεταφορά από αναλογικό video.
Τα κομμάτια που περιλαμβάνονται είναι τα: Heaven and Hell, Man on the Silver Mountain, The Last In Line, Killing The Dragon, Stand Up And Shout, Holy Diver και έντεκα ακόμα.
Το DVD είναι ικανοποιητικό, ο Ronnie δεν έχει χάσει τίποτα στο πέρασμα του χρόνου και η φωνή του κατά τη γνώμη μου έχει γίνει δυνατότερη.
Στο δίσκο περιλαμβάνονται επίσης συνέντευξη, behind the scenes, το video clip του Push και τέλος photo gallery.
Αν σας αρέσει το παλιό καλό Heavy Metal μην αγνοήσετε αυτή τη κυκλοφορία.