Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Κηδεύτηκε ο Θανάσης Σαραβάκος

Το "ύστατο χαίρε" στον Θανάση Σαραβάκο, το φέρετρο του οποίου ήταν τυλιγμένο με μια σημαία του Πανιώνιου, είπαν το μεσημέρι της Τετάρτης (14/01) συγγενείς και φίλοι.
Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε από το νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης και το "παρών" έδωσε πλήθος κόσμου, αποχαιρετώντας έναν από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξαν οι "κυανέρυθροι". Εμφανώς επηρεασμένος από το χαμό του πατέρα του ο Δημήτρης Σαραβάκος δεχόταν συλλυπητήρια από τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιώργος Βαρδινογιάννης.
"Ήσουν ένας θρύλος και σου δίνουμε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα σε ξεχάσουμε", ανέφερε μεταξύ άλλων στον επικήδειο που διάβασε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Παλαιμάχων του Πανιωνίου, Νίκος Πανταζής.
"Υπήρξες σύμβολο και σημείο αναφοράς για τους επόμενους. Ήσουν ανιδιοτελής, αγνός και αγωνιστής και δεν λεηλάτησες το κορμί της αθλητικής ιδέας. Ήσουν δεξιοτέχνης", είπε ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης.

Μεταξύ άλλων στεφάνια απέστειλαν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οι Βαρδής Βαρδινογιάννης, Κώστας Τσακίρης, ο Ερασιτέχνης και οι παλαίμαχοι Πανιώνιου και οι βετεράνοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios/227197.html