Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Manowar - Fire and Blood (DVD)


Ο πρώτος δίσκος περιέχει το Hell on Earth Part II και το δεύτερο το Blood in Brazil δηλαδή ολόκληρη την ζωντανή τους εμφάνιση στο Monsters of Rock το 1998 στη Βραζιλία.
Το Hell on Earth Part II συνεχίζει εκεί που τελείωσε το Part I, επικεντρώνοντας περισσότερο στις ζωντανές εμφανίσεις και στα ίδια τα τραγούδια. Το γεγονός είναι ότι περιλαμβάνει πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια των φίλων του συγκροτήματος, μερικά από τα οποία δεν θα περίμεναν καν να ακουστούν πια ζωντανά με πολύ καλή ποιότητα ήχου όπως τα: Blood of the kings, Bridge of death, Gyuana, Battle Hymn κ.α. Γυρισμένα με πολλές κάμερες και εκπληκτικά εφέ. Το «κερασάκι στη τούρτα» είναι η εκτέλεση του «Voulez Vous» από μια ζωντανή εμφάνισή τους στη Γαλλία όπου ο Joey δίνει τα ρέστα του. Μερικά από τα τραγούδια δεν περιλαμβάνονται ολόκληρα (μόνο μέρος τους).
Το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου δίσκου περιέχει ολόκληρη την εμφάνισή τους στο Monsters of Rock του 1998. Ξεκινάει με 10λεπτο intro με την είσοδο της μπάντας στο festival. Η εμφάνιση είναι εκπληκτική με δυνατό και καθαρό ήχο και 30.000 κόσμο να έχει τρελαθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Επίσης περιλαμβάνονται συνεντεύξεις και video clips των: House of death και Warriors of the world united στο Ringfest το 2002.