Metal City Radio (alternative player)

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

VALENTINE – VALENTINE 1990


HUGO - ΦΩΝΗΤΙΚΑ
ADAM HOLLAND - ΚΙΘΑΡΕΣ
CRAIG PULLMAN - ΠΛΗΚΤΡΑ
GERALD ZAPPA - ΜΠΑΣΟ
NEIL CHRISTOPHER - ΤΥΜΠΑΝΑ

Βρισκόμαστε μπροστά σ΄ένα εντυπωσιακό δίσκο νεουορκέζικου hard rock συγκροτήματος έτσι όπως μόνο οι VALENTINE ήξεραν να παίζουν δηλαδή το μελωδικό ροκ στα καλύτερά του.
Είναι δημιούργημα του ταλαντούχου τραγουδιστή Hugo Valenti, του οποίου η φωνή έχει μια κλίση προς τους Journey, ενώ στις κιθάρες συναντάμε τον Adam Holland που με το παίξιμο του θυμίζει Dokken στα μέσα της δεκαετίας του 80, ενώ η μπάντα δένει ακόμα περισσότερο με τα πλήκτρα του Craig Pullman. Οδηγός αυτής της προσπάθειας ο Neil Kernon, του οποίου η μαστορία στην παραγωγή δίνει το κάτι παραπάνω που χρειάζεται ένας δίσκος για να συγκαταλέγεται στα "παντοτινά" διαμάντια του μεωδικού ροκ.
Τώρα, η απάντηση, στο ερώτημα ποιο τραγούδι ξεχωρίζει από τον δίσκο, θα έλεγα… κανένα.
Γιατί πολύ απλά όλα είναι εκπληκτικά, θυμίζουμε τα : "Running on a luck again" που ανοίγει το δίσκο, "No Way", "Tears in the night" και "Where are you now", τις δύο εκπληκτικές μπαλάντες "Never said it was going to be easy" και "You’ll always have me" καθώς και στην σκληρή πλευρά με τα "Someday" και "We run". Όλα αυτά συνθέτουν ένα τέλειο δίσκο, απολαύστε τον…