Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 17 Αυγούστου 2008

Chania Rock Festival 2008


O πολιτιστικός σύλλογος Χανίων, ROCK ON SOUTH, επιστρέφει με μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις συναυλιών που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κρήτη!
Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν είναι:
Paradise Lost, Real Fiction, People Vs People, Roundabout, Soundtrap, Dead June & After the Rot.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα των Paradise Lost, που θεωρείται ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες των τελευταίων 20 ετών, και η κορυφαία στο είδος της, θα ταξιδέψει ειδικά από την Αγγλία για να συμμετέχει στο CHANIA ROCK FESTIVAL, και δε θα εμφανιστεί σε καμία άλλη ελληνική διοργάνωση αυτό το καλοκαίρι.
Για άλλη μία φορά ο πολιτιστικός σύλλογος ROCK ON SOUTH, δίνει την ευκαιρία στο κρητικό κοινό να συμμετέχει σε ένα πραγματικά μεγάλο μουσικό γεγονός που όλοι θα θυμούνται για χρόνια. Επίσης δίνει την ευκαιρία σε τοπικά σχήματα να εμφανιστούν μαζί με ένα μεγαθήριο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής και να πάρουν ενέργεια να συνεχίσουν τη μουσική τους πορεία.

Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 18:00 και στη σκηνή θα εμφανιστούν όλα τα παραπάνω τοπικά σχήματα μέχρι τις 22:00. Σε αυτό ακριβώς το σημείο θα δώσουν τη σκυτάλη στους βρετανούς Paradise Lost !!!

Στo festival θα υπάρχουν περίπτερα να καλύψουν όλες τις ανάγκες των επισκεπτών ενός festival !

Ραντεβού στα Χανιά λοιπόν στις 24 Αυγούστου για τη μεγαλύτερη rock γιορτή του καλοκαιριού για όλη την Κρήτη !!!

Προπώληση 25€
(σύντομα σε όλη την Κρήτη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη)

Ταμείο 30€

Chania Rock Festival 24.08.08 @ Αττικόν (Ελ. Βενιζέλου 118 - Χανιά)