Metal City Radio (alternative player)

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

DRIVE, SHE SAID – DRIVE, SHE SAID 1989


AL FRITSCH – φωνητικά, κιθάρες
MARK MANGOLD - πλήκτρα, τύμπανα, φωνητικά

Βρισκόμαστε μπροστά σ’ ένα αγνό AOR ντουέτο, με τον πρώην πληκτρά των AMERICAN TEARS και TOUCH Mark Mangold και τον άγνωστο μέχρι τότε τραγουδιστή Al Fritsch.
Ο Mark Mangold είχε δουλέψει μέχρι τότε με γνωστούς μουσικούς όπως ο Michael Bolton, η Cher, ο John Norum και η Fiona ήθελε όμως να εκθέσει τα μουσικά του στίγματα δημιουργώντας μια νέα μπάντα και αυτό έκανε φτιάχνοντας τους DRIVE SHE SAID.
Η Columbia τους άκουσε και κυκλοφόρησε τελικά το ομώνυμο δίσκο τους το 1989, ένα άλμπουμ το οποίο το χαρακτηρίζει η ποικιλία ρυθμών και ήχων στα τραγούδια ( από το heavy στην μπαλάντα αλλά και στα pop μονοπάτια ).
Ο δίσκος ανοίγει με το IF THIS IS LOVE το σήμα κατατεθέν των DRIVE SHE SAID ένα εκπληκτικό δείγμα AOR μουσικής, HARD WAY HOME το heavy κομμάτι του δίσκου, ο MARK MANGOLD το έγραψε μαζί με την FIONA η οποία συμμετέχει με δεύτερα φωνητικά. DON’T YOU KNOW βρισκόμαστε μπροστά στην επαναηχογράφηση του κλασικού τραγουδιού των TOUCH στο AOR στυλ των FOREIGNER, BUT FOR YOU η πρώτη μπαλάντα του δίσκου με την εκπληκτική ερμηνεία του AL FRITSCH, η πρώτη πλευρά κλείνει με το LOVE HAS NO PRIDE, MARK MANGOLD - ALDO NOVA απλά ένα φοβερό τραγούδι ( ο Nova έβαλε το χεράκι του και στην παραγωγή ). Αλλάζουμε γρήγορα πλευρά και… MAYBE IT’S LOVE ένα ακόμα HITάκι του δίσκου, ακολουθεί το HOLD ON ( HANDS AROUND YOUR HEART ) μια μπαλάντα με θαυμάσιους στίχους, IF I TOLD YOU ένα ακόμα AOR τραγούδι με πλούσια πλήκτρα. I CLOSE MY EYES το POP ROCK άσμα του δίσκου με την συμμετοχή του BOB KULICK στις κιθάρες, κλείνοντας την πλευρά βρίσκουμε το AS SHE TOUCHES ME ( WHY CAN’T I BELIEVE ) ένα ακόμα highlight του δίσκου. Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι οι DRIVE SHE SAID γνώρισαν μεγαλύτερη επιτυχία στην Ευρώπη παρά στην πατρίδα τους την Αμερική.