Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Steve Hackett - Somewhere In South America…Live In Buenos Aires (DVD)


Είναι ένα must DVD για την συλλογή οποιουδήποτε οπαδού του ροκ. Αν ακόμα περισσότερο συμπαθείτε την κορυφαία προοδευτική μουσική σκηνή τότε αυτό είναι για σας.
Ο Steve Hackett είναι - όπως πάντα - πλαισιωμένος από μια σειρά πρώτης κατηγορίας μουσικών ( οι περισσότεροι από αυτούς είναι αρκετά νέοι ) αλλά κάποια μουσικά γυρίσματα που κάνουν είναι εκπληκτικά ιδίως σε μερικές παλιές μελωδίες είναι λες γράφτηκαν χθες.
Είναι μια ολόκληρη συναυλία σε έναν συμπαθητικό τόπο για ένα πολύ εκπαιδευμένο ακροατήριο και αυτό φανερώνετε από τον τρόπο με τον οποίο ακούνε τη μουσική ( ήσυχα ) και έπειτα ο ενθουσιασμός τους εκδηλώνετε στο σωστό χρόνο.
Ο κατάλογος της μουσικής διαδρομής καλύπτει τα καλύτερα του Steve Hackett, τραγούδια και από την πορεία των GENESIS, που καθιστά αυτό το DVD πληρέστερο από το " The Tokio Tapes " όπου με μια γρήγορη σύγκριση η Superμπάντα μεταμορφώνετε στην συναυλία του Μπουένος Άιρες και " ακατέργαστα " εμφανίζεται τέλεια επί σκηνής.
Τα bonus κάνουν ολόκληρο το DVD ένα ντοκουμέντο και αυτό γιατί στα έξτρα υπάρχει υλικό από τα παρασκήνια της συναυλίας καθώς επίσης, συνεντεύξεις και γυρίσματα από τα backstage της περιοδείας του στην Ιταλία το 2000, ενώ η έκδοση περιλαμβάνει και 2 audio cd της συναυλίας στο Μπουένος Άιρες.
Μην προσπεράσετε αυτό το DVD.