Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Πρόγραμμα τηλεόρασης (Ελληνικές ταινίες)

14:30 ΕΡΤ2 Ξύπνα Κορόιδο 1969 Η Τασία, μια φτωχή αλλά δυναμική επαρχιωτοπούλα, φτάνει στην Αθήνα για να εντοπίσει έναν απατεώνα, ο οποίος της έκλεψε την περιουσία. Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός. Παίζουν: Ελένη Ανουσάκη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Αλέκος Τζανετάκος, Μαρίκα Κρεββατά, Σωτήρης Μουστάκας

14:30 OPEN ΦΤΩΧΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ 1965 Ένας πλούσιος νεαρός υποδύεται τον φτωχό για να κερδίσει την καρδιά της κοπέλας που αγαπάει. Σκηνοθεσία: Ντ.Δαδήρας Ηθοποιοί: Γιώργος Πάντζας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Ανέστης Βλάχος, Γκιζέλα Ντάλι.

14:45 ALPHA Καμικάζι Αγάπη Μου 1983. Ο Στάθης, η Ρένα κι ο Αλέξης είναι τρία θεότρελα αδέλφια. Ο πρώτος είναι αθεράπευτος λάτρης των μηχανών, η δεύτερη χορευταρού και θαμώνας των κλαμπ κι ο τρίτος σκληρός ροκάς. Ο Στάθης προσπαθεί να βρει λεφτά για ν' αγοράσει μια μοτοσικλέτα, πράγμα δύσκολο βέβαια μιας και συνεχώς τον απολύουν από τη δουλειά του. Παίζουν: Στάθης Ψάλτης, Καίτη Φίνου, Σοφία Αλιμπέρτη, Σταμάτης Γαρδέλης. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.

14:50 ΣΚΑΪ Ο Καζανόβας 1963. Ένας αγαθός χωριάτης, πιστεύοντας πως είναι ο νέος Καζανόβας, καταφθάνει στην Αθήνα για να κατακτήσει τις γυναίκες. Ο ξάδερφός του αναγνωρίζοντας την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο, τον μπλέκει, χωρίς ο ίδιος να το γνωρίζει, σε μία μεγάλη απάτη. Πρωταγωνιστούν: Κώστας Χατζηχρήστος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρθα Καραγιάννη, Ντίνα Τριάντη. Σκηνοθεσία: Σωκράτης Καψάσκης

15:30 BLUESKY

16:15 STAR Εθελοντής Στον Έρωτα 1971. Ο Θωμάς είναι ένας καλόκαρδος άνθρωπος, γεννημένος για να είναι πάντα το «θύμα». Ζει με τη μητέρα του, Μερόπη και την αδελφή του, Σοφία. Εργάζεται σε μια ασφαλιστική εταιρεία ως λογιστής και οι προϊστάμενοί του είναι παραπάνω από ενθουσιασμένοι μαζί του. Δουλεύει πολύ, ζητάει λίγα και είναι τίμιος. Οι γυναίκες είναι κάτι που έχει αποκλείσει από τη ζωή του ο Θωμάς, μέχρι τη στιγμή που έρχεται στο σπίτι ένας φίλος του με μια γνωστή του. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Έλενα Ναθαναήλ, Ρίκα Διαλυνά, Νίκος Ρίζος. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

16:45 ANT1 Το Πιο Λαμπρό Αστέρι 1967. Η Κατερίνα, μια φτωχή πωλήτρια της ψαραγοράς, διαθέτει ιδιαίτερα καλή φωνή. Ένας καθηγητής μουσικής, περνώντας καθημερινά από το μαγαζί της, ανακαλύπτει το ταλέντο της και της προτείνει να τη βοηθήσει, ώστε να καλλιεργήσει τη φωνή της. Από την ψαραγορά, λοιπόν, η όμορφη κοπέλα καταλήγει στο παλκοσένικο με τεράστια επιτυχία... Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Λαυρέντης Διανέλλος, Πέτρος Λοχαϊτης. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

17:00 ΕΡΤ1 Ο Ουρανοκατέβατος 1965 Ο μακαρίτης Περικλής παίρνει άδεια από τον Θεό και επιστρέφει στη γη για να βοηθήσει την οικογένειά του. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος Παίζουν: Μίμης Φωτόπουλος, Μπεάτα Ασημακοπούλου, Χρήστος Νέγκας, Μαρίκα Κρεββατά

17:50 ΣΚΑΪ Η Κρεββατομουρμούρα 1971. Ο δικηγόρος Σάββας Τσιβικλής δέχεται ένα δώρο από μια παλιά του φιλενάδα, την Κική Πεταχτίδου, η οποία μόλις επέστρεψε από το Κονγκό. Το δώρο είναι δύο μικρά ξύλινα λιοντάρια τα οποία, για να μην τα βρει η γυναίκα του η Κούλα και τον τρελάνει στην κρεβατομουρμούρα, τα χαρίζει σε έναν γνωστό του νεαρό. Σε λίγο όμως έρχεται η γυναίκα του και του χαρίζει τα λιονταράκια που ο ίδιος είχε χαρίσει προηγουμένως στον νεαρό. Ο Σάββας πάει να τρελαθεί και αρχίζουν οι καβγάδες και οι ζήλιες, τις οποίες υποθάλπει ο εργένης Μένιος, με το να αναφωνεί συνεχώς «τι καλά κάνω εγώ και δεν παντρεύομαι!» Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Γκιωνάκης, Μάρω Κοντού, Σταύρος Ξενίδης, Χρήστος Τσαγανέας, Νίκος Παπαναστασίου. Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος. 

20:00 STAR Πάρε Κόσμε 1966. Ο Θανάσης είναι ένας καλόκαρδος πλασιέ, που έχει ως χόμπι τις αγαθοεργίες και σκορπίζει τις ελάχιστες καθημερινές του εισπράξεις σε εξυπηρετήσεις και μικρά δάνεια φίλων και συγγενών, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις δικές του υποχρεώσεις. Η έλλειψη οποιασδήποτε ενίσχυσης θα τον φέρει σε δύσκολη θέση, μια και φτάνει στο σημείο να μην έχει να πληρώσει ούτε τη διατροφή της πρώην γυναίκας του. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Ελένη Ανουσάκη, Άννα Μαντζουράνη, Νίτσα Τσαγανέα, Τάκης Μηλιάδης, Λαυρέντης Διανέλλος. Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός.

20:00 ANT1 Δεσποινίς Διευθυντής 1964. Η Λίλα Βασιλείου, άρτι αποφοιτήσασα πολιτικός μηχανικός, αναλαμβάνει μια εξαιρετικά σοβαρή θέση, αυτή της διεύθυνσης μιας τεχνικής εταιρείας. Στην αρχή βλέπει τους άντρες ως συναδέλφους μόνο, αλλά μετά από κάποια μαθήματα της εξαδέλφης της Αθηνάς καταλαβαίνει ότι είναι και όμορφη γυναίκα. Σ' ένα πάρτι, λοιπόν, όπου συναντά τον Αλέκο, έναν απλό υπομηχανικό στην εταιρεία, ο οποίος όμως της αρέσει ως άντρας, πίνει λίγο παραπάνω και κάνει διάφορες τρέλες, προκειμένου να την προσέξει. Εκείνος εκπλήσσεται, βέβαια, αλλά δεν αργεί να καταλάβει τις επιθυμίες της προϊσταμένης του και να ανταποκριθεί. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λίλυ Παπαγιάννη, Δημήτρης Νικολαϊδης, Ελένη Ζαφειρίου, Κώστας Καρράς, Νίτσα Μαρούδα, Κατερίνα Γώγου Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος. 

22:50 STAR I Love Karditsa 2010. Ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του '70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά. Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής. Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Μαφία. Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει. Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα... Παίζουν: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου