Metal City Radio (alternative player)

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

THUNDER – Flawed to perfection (dvd)


Η καινούργια αυτή DVD συλλογή των Thunder σκιαγραφεί περίτεχνα το συγκρότημα την εποχή που κυκλοφορούσαν δίσκους με την εταιρία EMI από το 1990 μέχρι το 1995. Αποτελείται από τρία μέρη χοντρικά.
Στο πρώτο υπάρχουν όλα τα promo video clip που κυκλοφόρησαν εκείνη τη περίοδο και δεν είναι λίγα άλλωστε. Σ’ αυτό το DVD θα βρείτε 15. Tα video clip είναι τα: “She’s so fine”, “Dirty love”, “Backstreet symphony”, “Gimme some lovin’”, “Love walked in”, “Low life in high places”, “Everybody wants her”, “A better man”, “Like a satellite”, “Stand up”, “River of pain”, “Castles in the sand”, “In a broken dream”, “Gimme shelter” και μια άλλη έκδοση του “Like a satellite”.
Δυστυχώς δεν περιλαμβάνονται οι αμερικάνικες εκδόσεις των “Love walked in” και “Dirty love” που κυκλοφόρησαν την ίδια εποχή στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Στο δεύτερο μέρος υπάρχει η ζωντανή τους εμφάνιση το Μάρτιο του 1990 στο The Town and Century Club στο Λονδίνο με οκτώ κομμάτια και στο τρίτο μέρος τέσσερα κομμάτια που έπαιξαν ζωντανά τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου στο Monsters of Rock στο Castle Donington.
Η εικόνα είναι πολύ καλή σε όλα τα clip ακόμα και live. Καλό είναι να δείτε αυτό το DVD σε σύστημα home theater αφού στον ήχο υπάρχει η επιλογή για DTS 5.1.