Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

Metal-ικά νέα

Οι Heaven and Hell, των Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler και Vinny Appice, θα κυκλοφορήσουν το πρώτο του άλμπουμ με αυτή την ονομασία, τίτλος: "The Devil You Know," και θα κυκλοφορήσει στις 28 Απρίλιου.

Οι FATE χώρισαν τους δρόμους τους με τον τραγουδιστή PER JOHANSSON. Η απόφαση αυτή ήταν αμοιβαία και δεν σημαίνει με τίποτα ότι αυτό είναι και το τέλος των FATE, μιας και οι ίδιοι θα συνεχίσουν να jamάρουν αναζητώντας παράλληλα τον νέο τους τραγουδιστή, αρκεί όπως λένε να είναι από τα γύρω μέρη της Δανίας.

Επανακυκλοφορεί στις 27/2 το πρώτο, ομόνυμο και προσωπικό άλμπουμ του Michael Bormann στα θετικά είναι το γεγονός ότι θα έχει συν 4 ολοκαίνουρια τραγούδια.

Οι GREAT WHITE θα κυκλοφορήσουν το ολοκαίνουργιο studio album "Rising" στις 13η Μαρτίου 2009.

Ο Ozzy Osbourne θέτει σε αναμονή το ετήσιο φεστιβάλ Ozzfest για το 2009, ενώ θα ολοκληρώνει τις εργασίες για ένα νέο στούντιο άλμπουμ. Η ως-ακόμη-χωρίς τίτλο συνέχεια του "Black Rain" θα κυκλοφορήσει κοντά στην Ημέρα των Ευχαριστιών (Η Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτάζεται κάθε τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου για φέτος)και θα είναι μια συν-παράγωγη του Ozzy Osbourne με τον Kevin Churko.

Οι Velvet Revolver είναι μόνο "εβδομάδες μακριά" από την ανακοίνωση του νέου τους τραγουδιστή, σύμφωνα με μπασίστας Duff McKagan.

“3” είναι ο τίτλος του νέου cd των Wetton/Downes Icon .
Ένα άλμπουμ, όπου η δύναμη των πλήκτρων του Geoff Downes, η γνήσια φωνή και το μπάσο του John Wetton είναι ενισχυμένα από τις «επιτακτικές» κιθάρες του βιρτουόζου Dave Kilminster (είναι νωπές οι μνήμες από τις επιτυχημένες περιοδείες του με τους Roger Waters και Keith Emerson), τον πρώην ELO βιολοντσελίστα Hugh McDowell, ενώ το όλο «πάντρεμα» γίνεται με τον μοναδικό Pete Riley, μιας και θεωρείται ως ένας από τους "καλύτερες ντράμερς στον κόσμο".