Metal City Radio (alternative player)

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

John Wetton – Amorata (DVD)


O John Wetton έχει μία μεγάλη και με αρκετή “ποικιλία” καριέρα στο χώρο της progressive ροκ μουσικής σκηνής.
Έχει παίξει σε μια πληθώρα μεγάλων ονομάτων και σε πολλές περιπτώσεις με την κλασική τους σύνθεση, μερικά από αυτά είναι οι Asia, King Crimson, Roxy Music, Uriah Heep Wishbone Ash και UK. Έχει δουλέψει επίσης με δύο μυθικούς καλλιτέχνες, τον Steve Hackett και τον Ian Wallance.
Αυτή είναι η πρώτη DVD κυκλοφορία του και περιέχει τη συναυλία που έδωσε στο Studio Krzemionki στη Κρακοβία της Πολωνίας τον Απρίλιο του 2003.
Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται είναι τα: “Starless”, “Red”, “Book Of Saturday” των King Crimson, "In The Dead Of The Night", “Randezvous 602” των UK, “Heat Of The Moment” των Asia που κλείνει και τη ζωντανή εμφάνιση.
Στα πολλά και προσεγμένα extras θα βρείτε τη βιογραφία του καθώς και των άλλων μουσικών που συμμετέχουν, συνέντευξή του σε μουσικό περιοδικό, δισκογραφία του, συλλογή από φωτογραφίες, εικόνες για χρήση στον υπολογιστή και web links.
Ο ήχος είναι εξαιρετικός Dolby Digital 5.1, με την ποιότητα της εικόνας να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.
Κάνουν πολύ καλή δουλειά φαίνεται εκεί στη Πολωνία και ίσως σε αυτό οφείλεται η αυξανόμενη κυκλοφορία μουσικών DVD από αυτή τη χώρα. Σίγουρα είναι ένα DVD που θα γίνει classic σε μερικά και απαραίτητο για κάθε φίλο του progressive ροκ.