Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

12:00 STAR Κορόιδο Γαμπρέ 1962 Δύο μεσήλικοι άντρες που δουλεύουν σε μία ταβέρνα ερωτεύονται την ίδια νεαρή κοπέλα. Ο ανταγωνισμός τους θα αποδειχθεί μάταιος, καθώς η κοπέλα ερωτεύεται έναν κατά πολύ νεότερό τους άντρα. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Σταυρίδης, Βασίλης Αυλωνίτης, Γιάννης Γκιωνάκης.

13:00 ΕΡΤ1 Ο Ζηλιαρόγατος 1956 Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν επιτρέπουν στον σαπουνοβιομήχανο Πότη Αντωνόπουλο να φροντίζει αρκούντως τη σύζυγό του Λέλα. Αυτή, ακολουθώντας τη δοκιμασμένη συνταγή, που της προτείνει η εξαδέλφη της Μίνα, προσποιείται ότι απατάει τον άντρα της, με σκοπό να τον κάνει να ζηλέψει και να ασχοληθεί επιτέλους μαζί της. Παίζουν: Βασίλης Λογοθετίδης, Ίλυα Λιβυκού, Σμάρω Στεφανίδου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Καίτη Λαμπροπούλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας.

17:30 ΣΚΑΪ Μια Ιταλίδα Από Την Κυψέλη 1968 Μια πλούσια γυναίκα με απίστευτη ξενομανία, ταλαιπωρεί όλη της την οικογένεια, από τον άντρα της μέχρι και την μητέρα της. Όταν ο αδελφός της επιστρέφει στην Ελλάδα από τη Ιταλία, της παρουσιάζει την Ελληνίδα μνηστή του σαν Ιταλίδα, για να μην τον αποκληρώσει. Το ζευγάρι όμως, σε συνεργασία με τον ταλαιπωρημένο σύζυγο της αυστηρής αδελφής, θα καταφέρει να της αλλάξει γνώμη και να αποβάλλει την ξενομανία της. Πρωταγωνιστούν: Μάρω Κοντού, Αλέκος Αλεξανδράκης, Γιάννης Βογιατζής, Κατερίνα Γιουλάκη, Δημήτρης Νικολαΐδης, Καίτη Παπανίκα, Γιώργος Γαβριηλίδης, Ηλέκτρα Καλαμίδου, Αθηνόδωρος Προύσαλης.

22:15 STAR Ο Ηλίας Του 16ου 1959 Τρεις φουκαράδες φίλοι, ο Ηλίας, ο Θωμάς και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να κλέψουν το αφεντικό του Βαγγέλη, που είναι ιδιοκτήτης μπαρ, ενεχυροδανειστής και κλεπταποδόχος. Παίζουν: Θανάσης Βέγγος, Κώστας Χατζηχρήστος, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Καίτη Θεοχάρη, Γιώργος Γαβριηλίδης, Μαρίκα Κρεββατά, Αλίκη Γεωργούλη, Σταύρος Ξενίδης.

22:40 MEGA Ο ΑΤΣΙΔΑΣ 1962 Ένας καλοσυνάτος και συνάμα δειλός Σαλονικιός, ο Αλέκος, συνδέεται καιρό τώρα με τη Βούλα αλλά δεν αποφασίζει να την παντρευτεί. Ο αδελφός της, ο Γρηγόρης, απειλεί ότι θα τον... καθαρίσει αν δεν ορισθεί σύντομα η ημερομηνία του γάμου. Ο Αλέκος δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, επειδή αφενός εξαρτάται ακόμα οικονομικά από τον πατέρα του και αφετέρου πρέπει να αποκατασταθεί πρώτα η αδελφούλα του η Άννα. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ζωή Λάσκαρη, Ντίνος Ηλιόπουλος, Παντελής Ζερβός, Θανάσης Βέγγος.