Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

13:00 ΕΡΤ1 Να Ζει Κανείς ή να μη Ζει 1966 Μετά την οικονομική κατάρρευση της επιχείρησής του, ο Γιώργος Αλεξίου αποφασίζει να αυτοκτονήσει. Η γυναίκα του ξαδέλφου του Ρόζα, που έχει συμφέρον από το θάνατό του, προσλαμβάνει έναν ντετέκτιβ για να τον παρακολουθεί, μην τυχόν και αλλάξει γνώμη. Για κακή του τύχη ο υπάλληλός του, Μηνάς, γίνεται φύλακας άγγελος του, αποτρέποντάς τον την τελευταία στιγμή από το μοιραίο. Παίζουν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Λίλιαν Μηνιάτη, Ρίτα Μουσούρη, Σωτήρης Μουστάκας, Τάκης Μηλιάδης.

16:30 STAR Διπλοπενιές 1966 Η διαδοχική και απρόσμενη διάκριση δύο φτωχών νέων στο χώρο του τραγουδιού, δημιουργεί προβλήματα στον γάμο τους. Πρωταγωνιστούν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ρίκα Διαλυνά, Βασίλης Αυλωνίτης.

16:45 ANT1 Ο Μπακαλόγατος 1963 Ο μπακαλόγατος του παντοπώλη Παντελή, ο Ζήκος, ονειρεύεται μεγαλεία και σκαρφίζεται διάφορους τρόπους για να τα φτάσει. Το αφεντικό του θέλει να παντρευτεί μια πολύ νεότερή του κοπέλα, τη Λίτσα, και ο Ζήκος θέλει τη φίλη της, τη Φιφίκα. Όμως οι κοπέλες θέλουν να παντρευτούν τους αγαπημένους τους. Ο Μπακαλόγατος 1963 Πρωταγωνιστούν: Κώστας Χατζηχρήστος, Νίκος Φέρμας, Νίκος Ρίζος, Νέλλη Παππά, Κώστας Δούκας.

20:10 OPEN ΚΑΠΕΤΑΝ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ 1968 Ένας χήρος πλοίαρχος βρίσκει μια λαθρεπιβάτη στο πλοίο του και γοητευμένος από τη χάρη της και την καλοσύνη της, την παίρνει μαζί του στο σπίτι του δημιουργώντας θέματα με την αδερφή του, που δεν την βλέπει με καλό μάτι. Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Λαυρέντης Διανέλλος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου.

21.00 MEGA Ξυπόλυτος Πρίγκηψ 1966 Ένας φτωχός και άνεργος νέος δέχεται να παραστήσει έναν Άραβα πρίγκιπα, προκειμένου να κερδίσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να παντρευτεί την όμορφη αγαπημένη του. Όλα εξελίσσονται καλά, μέχρι που καταφτάνει ο αληθινός πρίγκιπας. ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Μάρθα Καραγιάννη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Βαγγέλης Σειληνός.

22:30 ΕΡΤ3 Ματζουράνα 2013 «Μπορείς και καλύτερα» λέει συνέχεια η Μαίρη στην κόρη της προσπαθώντας να τη βοηθήσει να αξιοποιήσει τα ταλέντα της. Η εντεκάχρονη Άννα, ένα πραγματικά χαρισματικό παιδί, είναι πρώτη σε όλα. Φέτος το καλοκαίρι συμμετέχει σε τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, τον οποίο όλοι περιμένουν ότι θα κερδίσει. Εντελώς ξαφνικά, η Άννα αλλάζει. Η περίεργη συμπεριφορά της και κάποια ατυχήματα οδηγούν στον αποκλεισμό της από την εκπομπή. Παίζουν: Ναταλία Δραγούμη, Γιούλικα Σκαφιδά, Σήφης Πολυζωίδης, Τρύφων Καρατζάς.

00:00 ΕΡΤ3 Ο 7ος Ήλιος του Έρωτα 2001 Ένα στιγματισμένο κορίτσι προσλαμβάνεται ως υπηρέτρια στο αριστοκρατικό σπίτι του ταγματάρχη Αργύρη Κωνσταντακάτου. Η όμορφη Αγλαΐα υφίσταται με κάθε τρόπο την εξουσία του αφεντικού της, αλλά και γίνεται Μήλον της Έριδος ανάμεσα στους υπόλοιπους εμπλεκόμενους. Παίζουν: Κατερίνα Παπαδάκη, Θοδωρής Σκούρτας, Μαρία Καβουκίδου, Χρύσανθος Παύλου.