Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Ελληνικές ταινίες (Ελεύθερα κανάλια) Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

12:00 STAR Αχ! Αυτή Η Γυναίκα Μου 1967 Ένας νεαρός υπάλληλος που περιμένει την προαγωγή του, καλεί σε δείπνο τον διευθυντή του. Αναγκάζεται όμως να παρουσιάσει την γυναίκα του σαν την υπηρεσία του σπιτιού, όταν συνειδητοποιεί, ότι λίγες ώρες πριν το δείπνο, η γυναίκα του έμπλεξε σε έναν τρελό καυγά με το αφεντικό του, επειδή διεκδίκησαν το ίδιο ταξί. Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Σαπφώ Νοταρά, Γιάννης Μιχαλόπουλος, Μαρία Κωνσταντάρου, Βασίλης Μαλούχος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου. 

13:00 ΕΡΤ1 Πίσω μου σ' έχω σατανά 1971 νας πετυχημένος και γυναικάς ασφαλιστής, ερωτεύεται, άθελά του, την αρραβωνιαστικιά ενός υπαλλήλου του. Παίζουν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μάρω Κοντού, Άννα Μαντζουράνη, Βίκυ Βανίτα, Γιώργος Μοσχίδης.

16:40 ANT1 Είκοσι Γυναίκες Κι Εγώ 1973 Ο Κώστας εργάζεται σε μια επιχείρηση γυναικείων εσωρούχων. Είναι ο μοναδικός άνδρας ανάμεσα στις πάμπολλες γυναίκες, που αποτελούν το προσωπικό της εταιρίας. Πολλές είναι αυτές που τον βλέπουν ως υποψήφιο γαμπρό, αλλά ο Κώστας πρέπει να παντρέψει πρώτα τις δύο αδελφές του. Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου, Ελένη Μαυρομμάτη, Μαίρη Μεταξά.

18:30 BLUESKY Ένας χίππυς με τσαρούχια 1970 Ο Κίτσος, με δύο πλεξούδες σκόρδα και μια κουδούνα στο λαιμό, ξεκινά από το χωριό του, τη Γαστούνη, για την Αθήνα, θέλοντας να κάνει την τύχη του. Στο δρόμο συναντά μια παρέα χίπηδων, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η Έλεν, η εξαφανισμένη κόρη του βιομήχανου Πελοπίδα. Ηθοποιοί Φωτοπουλος Μιμης, Χατζηχρηστος Κωστας, Παπαγιαννοπουλος Διονυσης, Μαλουχος Γιαννης, Γιαννοπουλος Τασος.

21.00 MEGA Η Καφετζού 1956 Η κυρά Καλλιόπη στήνει μια καλομελετημένη απάτη μαζί με τον Σπύρο, που διατηρεί καφενείο, μαθαίνοντας τα μυστικά των θαμώνων του και λέγοντάς τα στην Καλλιόπη, που υποκρίνεται την καφετζού. Πρωταγωνιστούν: Γεωργία Βασιλειάδου, Μίμης Φωτόπουλος, Βασίλης Αυλωνίτης.

22:15 STAR Δεσποινής Διευθυντής 1964 Η Λίλα Βασιλείου, πολιτικός μηχανικός, που μόλις έχει πάρει το δίπλωμά της, αναλαμβάνει τη διεύθυνση μιας τεχνικής εταιρείας έχοντας διαρκώς στο πλευρό της τον υπερπροστατευτικό πατέρα της. Θέλοντας να δώσει προτεραιότητα στην καριέρα της ως επιστήμων, παραμελεί τη θηλυκότητα της αποθαρρύνοντας το φλερτ του υφισταμένου της υπομηχανικού και λάτρη του γυναικείου φύλου Αλέκου Σαμιωτάκη. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Αλέκος Αλεξανδράκης, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λιλή Παπαγιάννη, Δημήτρης Νικολαΐδης.