Metal City Radio (alternative player)

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ 05.00 ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΕΧΡΙ 05.00 ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ Γ Σ Ε Ε & ΤΗΣ Α Δ Ε Δ Υ

Κυβέρνηση Κράτος – ΔΝΤ – Ευρωπαϊκή Ένωση, κορυφώνουν την επίθεση στα δικαιώματα μας, με την ψήφιση του νομοσχεδίου για το “Ασφαλιστικό”.

• Μετατρέπουν την σύνταξη σε προνοιακό επίδομα
• Αυξάνουν δραματικά τα όρια ηλικίας
• Μειώνουν στο μισό τις αποζημιώσεις
• Διπλασιάζουν τα όρια απολύσεων, καταδικάζοντας χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία
• Καταργούν στην πράξη τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταργούνται κατακτήσεις που με αγώνες και θυσίες πολλών χρόνων κέρδισαν οι εργαζόμενοι, οδηγώντας μας πολλές δεκαετίες πίσω σε ένα εργασιακό μεσαίωνα. Χρέος μας απέναντι στους αγώνες των πατεράδων μας αλλά πολύ περισσότερο στο μέλλον των παιδιών μας είναι να αντισταθούμε, να παλέψουμε, να ανατρέψουμε τα σχέδια τους, να μην επιτρέψουμε το σύγχρονο εξανδραποδισμό μας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να συνταχτούν με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας και να δώσουμε στις μαριονέτες της Κυβέρνησης ένα ηχηρό μήνυμα ότι δεν θα δεχθούμε με κανένα τρόπο τα μέτρα αυτά.

Καλούμε επίσης τους εργαζόμενους τεχνικούς να είναι σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα. Τίποτα δεν κατακτήθηκε από τον καναπέ μας.

Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μόνο η απεργιακή κινητοποίηση με ένα τηλεοπτικό συνεργείο ανά Τηλεοπτικό Σταθμό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση, για την κάθε μετάδοση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΡΑ 10.30 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ
ΩΡΑ 11.00 ΟΜΟΝΟΙΑ
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ