Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

CHANIA ROCK FESTIVAL 2010 Λίγα λόγια για τις μπάντες (ΜΕΡΟΣ Β')

Eastern Front
www.myspace.com/easternfrontuk

Εκπρόσωποι του ακραίου ήχου, οι Άγγλοι με το πρόσφατο δισκογραφικό συμβόλαιο θα μεταφέρουν κάτι από την παγωνιά του τόπου τους στο ελληνικό καλοκαίρι. Ανερχόμενη δύναμη της αγγλικής σκηνής και ελπίδα των απανταχού “σκληροπυρηνικών” για τα επόμενα χρόνια. Έχει λάβει εκπληκτικές κριτικές από τον δύσκολο αν μη τι άλλο αγγλικό μουσικό τύπο. Συγκρατήστε αυτό το όνομα στο μυαλό σας και θυμηθείτε που τους πρωτοείδατε…

Universe 217
www.myspace.com/universe217

Έχουν οργώσει τις συναυλιακές σκηνές στην Ελλάδα, κερδίζοντας όσους τους άκουσαν με τον ατμοσφαιρικό, δαιδαλώδη ήχο τους. Πρωτοπορούν μια και δεν συνηθίζεται μπάντες τέτοιου ήχου να έχουν μια γυναικεία παρουσία στα φωνητικά. Υπάρχουν από το 2005, και έχουν κυκλοφορήσει ήδη 2 καταπληκτικά album. Πραγματικό διαμάντι της ελληνικής σκηνής, θα ταξιδέψουν τους μουσικόφιλους στην πρώτη παρουσία τους στο Chania Rock Festival.

Planet of Zeus
www.myspace.com/planetofzeusgr

Με ήχο ριζωμένο βαθιά στον Αμερικανικό νότο, αυτοί οι Αθηναίοι που ιδρύθηκαν πριν από 10 χρόνια, έκαναν αίσθηση διεθνώς με το άλμπουμ “Eleven the hard way” που κυκλοφόρησε από την αγγλική Casket Music/Copro Records το 2008 ενώ ήδη ετοιμάζουν το δεύτερο album τους. Έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις με πασίγνωστα ονόματα του εξωτερικού και φημίζονται για την ενέργεια και τη δύναμή τους επί σκηνής. Θα σας κερδίσουν 100%.

ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ
www.myspace.com/demaksimam

Σίγουρα η πιο τρελή μπάντα της Κρήτης που υπάρχει από το 1996! Ανατρεπτικοί, καυστικοί, προκλητικοί μα πάνω απ’ όλα ταλαντούχοι και άκρως διασκεδαστικοί οι Ηρακλειώτες “ΔΕ ΜΑΣ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ” έχουν γίνει ήδη γνωστοί στους μη κρητικούς από τις κοινές εμφανίσεις τους με τους “Ανώριμoi” σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά οι φίλοι τους στο νησί σίγουρα τους ξέρουν πολύ καλύτερα μια και «οργώνουν» το νησί εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζοντας ένα όμορφο πάντρεμα του punk και του metal με τον ελληνικό στίχο. Πρόσφατα κέρδισαν τον διαγωνισμό της πρώτης μέρας του “Battle of Cretan Bands” στο Ρέθυμνο. – Το ξέρουμε από τώρα ότι δεν πρόκειται να μας λυπηθούν…

Roundabout
www.myspace.com/roundaboutgreece

Για την χανιώτικη μπάντα με το δικό της φανατικό κοινό είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει στο C.R.F. μετά από εκείνη του 2008 στο Αττικόν. Δεμένοι με classic rock ήχο και φιλοσοφία που θα ερμηνεύσει δικές της συνθέσεις αλλά και εκδοχές γνωστών / κλασσικών κομματιών. Eίναι η πρώτη μπάντα που θα εμφανιστεί φέτος και βέβαια ο καλύτερος τρόπος να ανοίξει το CHANIA ROCK FESTIVAL!

DrunkStards
www.myspace.com/drunkstards

Η νεότερη μπάντα του φετινού διημέρου είναι έτοιμη να σας ξαφνιάσει με την ενέργεια και το ταλέντο της ! Μας έρχονται από το Καστέλι, τη δεύτερη σε μέγεθος πόλη του Νομού Χανίων, ανοίγουν τη δεύτερη μέρα του C.R.F. και θέλουν να αποδείξουν ότι εκεί στα δυτικά του νησιού ξέρουν να ροκάρουν δυνατά!