Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

CHANIA ROCK FESTIVAL 2010

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Rock on South παρουσιάζει με μεγάλη χαρά και για φέτος, το Chania Rock Festival 2010. Ένα μουσικό διήμερο με συγκροτήματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα του rock ήχου. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων κα...ι θα έχει την εξής σύνθεση:



Πέμπτη 5/8

The Last Drive
Poem
Universe 217
Planet of Zeus
Roundabout


Παρασκευή 6/8

W.A.S.P.
Orange Goblin
Spitfire
Eastern Front
ΔΕ.ΜΑ.Ξ.Η.ΜΑ.Μ
DrunkStards

Το Chania Rock Festival φιλοδοξεί να δώσει την ευκαιρία στους φίλους του ροκ από όλη την Κρήτη, αλλά και στους επισκέπτες του νησιού να παρακολουθήσουν ζωντανά καλλιτέχνες μεγάλης εμβέλειας από το εξωτερικό, γνωστά και ανερχόμενα ελληνικά συγκροτήματα, όπως και τοπικές μπάντες με αστείρευτο ταλέντο να εμφανιστούν στον πιο σημαντικό φεστιβαλικό θεσμό της Κρήτης. Τα κορυφαία συγκροτήματα, η υψηλής ποιότητας διοργάνωση με τον ποιοτικότερο ήχο που έχουμε ακούσει σε αντίστοιχο event, τα πλούσια οπτικά effects, τα περίπτερα για την κάλυψη των αναγκών του κοινού είναι στοιχεία που συνηγορούν για ένα διήμερο που αξίζει να ζήσετε στην ομορφότερη πόλη του Νότου.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας από το επίσημο site μας www.chaniarockfestival.com ή το www.ticketarena.gr με paypal ή πιστωτική κάρτα και μάθετε τα σημεία προπώλησης σε όλη την Ελλάδα.

Έναρξη προπώλησης : 1 Ιουνίου 2010. To εισιτήριο κατά την περίοδο προπώλησης (μέχρι 4/8/2010) για την πρώτη μέρα κοστίζει 20€ , για την δεύτερη 35€ ενώ θα υπάρχει και εισιτήριο διημέρου στην τιμή των 50€. Oι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 17:00 με την πρώτη μπάντα να ξεκινάει στις 17:30