Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Motley Crue – Lewd Crued & Tattooed (dvd)


Αποτελεί το πρώτο live DVD των Motley, μαγνητοσκοπημένο ζωντανά στις 5 Ιουλίου του 2000 στο Salt Lake City. Αν και χωρίς τον «δικό» μας drummer Tommy Lee, τη θέση του έχει πάρει η drummer των Hole Samantha Maloney αντικαθιστώντας τον επάξια!
Οι Crue τα δίνουν όλα μέσα από τα 95 λεπτά του video περιλαμβάνοντας όλα τα γνωστά και αγαπημένα τους κομμάτια όπως τα: Kickstart My Heart, Dr Feelgood και Shout At The Devil. Αν και «βραχνό» το White Punk on Dope κατάφερε να «χωρέσει» στο συνολικό τους ήχο.
Με τον Vince Neil στα φωνητικά, τον Mick Mars στη κιθάρα και τον Nikki Six στο μπάσο να καταφέρνουν να δώσουν ένα άψογο σύνολο πράγμα που έχει δηλώσει και το συγκρότημα αφού έχει επικεντρώσει τη προσοχή του σε συνεχείς πρόβες, υποσχόμενο να μην ξαναδώσει άσχημες εμφανίσεις.
Η εικόνα του DVD είναι αναμορφική ευρείας οθόνης και ο ήχος ψηφιακός 5.1 Dolby Surround.
Στα extras περιλαμβάνονται: behind the scenes από την περιοδεία τους, το πρώτο κομμάτι που ποτέ ηχογράφησε το συγκρότημα Nobody Knows What It’s Like To Be Lonely, επίσης υπάρχει το video clip του Hell On High Heels, screensavers και το making of του New Tattoo με τον αείμνηστο Randy Castillo.
Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του DVD ξεχωρίζουν μαζί με τις δύο αιθέριες υπάρξεις που βοηθούν τον Vince Neil στα φωνητικά. Το μόνο αρνητικό σημείο είναι η μικρή διάρκεια του show, μόνο 76 λεπτά, θα περιμέναμε κάτι περισσότερο από τους Crue αφού πρόκειται για την πρώτη τους δουλειά σε DVD.