Metal City Radio (alternative player)

Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

Εξελίξεις στον ALPHA... μέρος 5ο

Με αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή του Λαζόπουλου, πρέπει να τα μαζέψουν οι Γερμανοί. Να πάρουν πίσω την εθελουσία και τις απολύσεις ή να τα μαζέψουν και να φύγουν. Και μαζί τους και όσοι τους στηρίζουν. Δυστυχώς οι ρουφιάνοι που στηρίζουν τις απολύσεις είναι πολλοί και το κάνουν για να σώσουν το τομάρι τους!!!

Είπε ο Λάκης:

"Άρχισε η εθελουσία στον ALPHA. Οι Γερμανοί σου λένε: σε ρωτάω αν θέλεις να φύγεις, δεν πιέζουν. Αλίμονο(ειρωνικά το λέει). Πολλά μπορεί να πει κανείς. Ότι μαζεύτηκαν πολλοί και δεν πάνε καλά. Κάποιος τους προσέλαβε και στις δύσκολες στιγμές πρέπει να τους βοηθήσουμε.

Ότι αποφασίσουν οι εργαζόμενοι εγώ θα ακολουθήσω με ότι αυτό συνεπάγεται" είπε ο Λαζόπουλος.

Διαβάστε τι είπαν στην εκπομπή του Λάκη οι εργαζόμενοι:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ (Δεληκάρης Γιώργος - Πρόεδρος Ε.Τ.Ι.Τ.Α.):
"Οι τελευταίοι που φταίνε για οποιαδήποτε κρίση. Αυτό που γίνεται στην χώρα έχει έρθει μια στρατιά από μάνατζερ να πλουτίσουν παίζοντας με τις ζωές και τις δουλειές ανθρώπων. Να πάρουν τις λιμουζίνες και τα σκάφη τους και να πάνε στις βίλες τους. Μιλάμε για δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς. Θέλουμε να στείλουμε μήνυμα στους εργαζόμενους. Να παλέψουν και να αντισταθούν."

Δημοσιογράφος:

"Υπάρχουν πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που...
δεν έχουν 14 να τους φυλάνε. Εμείς αγωνιζόμαστε για την ποιότητα. Πρέπει ο κόσμος να μας βοηθήσει. Αυτοί οι μάνατζερ ήρθαν να πάρουν μια ομάδα ενημέρωσης και θα πάρουν την πανελλαδική άδεια. Θα διαχειρίζονται μια συχνότητα που τους παρέχουμε δωρεάν. Θα πρέπει να κάνουν ενημέρωση και ποιοτικό πρόγραμμα και όχι ψυχαγωγικό"

Διοικητική υπάλληλος:

"Δουλεύαμε μέχρι το βράδυ για το report στο rtl χωρίς να πληρωνόμαστε. Αποδείξαμε ότι αγαπάμε την δουλειά μας τον σταθμό. Η υπεργασία μας η δωρεάν. Μια παράκληση θέλω να κάνω. Είμαστε με τους Γερμανούς στο κομμάτι για δουλειά. Αν έχουμε όλοι υγιή σχέδια. Αν τα νούμερα δεν τους βγούνε τότε πριν προχωρήσουν σε απολύσεις να περιορίσουν να μειώσουν τον μισθό των golden boys και θεωρώ ότι δεν υπάρξει πρόβλημα. Μαγκιά του που παίρνει αλλά τα 45.000 ευρώ να γίνουν 40.000 και με τα 5.000 ευρώ θα ζήσουν άλλες 5 οικογένειες."

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_5781.html