Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Στον τελικό του LEN Trophy (πόλο) ο Πανιώνιος


Ο Πανιώνιος κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του LEN Trophy των ανδρών παρά την ήττα με 7-6 από την Μπαρτσελόνα, αγού η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό της Νέας Σμύρνης με 11-8.

Τον νικητή του ζευγαριού Ζέγκεντ (Ουγγαρία) - Σίντεζ Καζάν (Ρωσία) περιμένει ο Πανιώνιος για να μάθει τον αντίπαλό του, στον τελικό του LEN Trophy.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη γνώρισε την ήττα με 7-6 από την Μπαρτσελόνα μέσα στην Ισπανία, όμως κατάφερει να προκριθεί αφού το ζητούμενο ήταν η νίκη ή ήττα με διαφορά μικρότερη των 3 τερμάτων, όπως κι έγινε.

Να θυμίσουμε πως η ελληνική ομάδα είχε νικήσει τους Καταλανούς στο πρώτο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με 11-8 και είχαν αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 2-2, 1-1, 3-2, 1-1.

Κώστας Λούδης (προπονητής Πανιωνίου):

"Υπήρχε δικαιοσύνη"

"Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Ήρθαμε χωρίς τον Αντώνη Βλοντάκη. Ο Γιάννης (Θωμάκος) βοήθησε τα μέγιστα. Στέκομαι στον κόσμο που μας ακολούθησε και εδώ.

Ο Κοκκινάκης ήταν από τους καλύτερους, κράτησε την ομάδα σε δύκολες στιγμές. Συγκλονιστικός και ο Ρέππας στην αμυνα.

Δεδομένων των προβλημάτων τα παιδια διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα. Υπήρξε ανησυχία στο δεύτερο δεκάλεπτο που πήραν οι Ισπανοί διαφορά δύο τερμάτων.

Όμως, το θέλαμε πιο πολύ απού τους παίκτες της Μπαρτσελόνα. Υπήρχε διακαιοσύνη, είμασταν καλύτεροι ομάδα απο την Μπαρτσελόνα και στα δύο παιχνίδια".

Ο στόχος

"Όταν φτάνεις σε ένα τελικό, στόχος είναι η κατάκτηση ενός Κυπέλλου".

Για τη νίκη

"Την αφιερώνω σε 2-3 ανθρώπους που έφτασαν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Ο Πανιώνιος πριν μερικά χρόνια ήταν ομάδα που μαχόταν για παραμονή στην κατηγορία".

http://www.sport24.gr/html/ent/408/ent.282408.asp