Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Αλβάρο Ρεκόμπα



Η Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ επιβεβαιώνει ότι έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία (και μόνο), με τον ποδοσφαιριστή Αλβάρο Ρεκόμπα. Ευελπιστούμε να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε και να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του στον Σύλλογό μας τις επόμενες ημέρες.

www.panionios.gr

Γαλλής: "Δώρο του κυρίου Τσακίρη"

Το SPORT 24 επικοινώνησε και με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Πανιώνιος, Φάνη Γαλλή ο οποίος έκανε λόγο για ένα δώρο του Κωνσταντίνου Τσακίρη στους "κυανέρυθρους", επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχετική φημολογία για την μεταγραφή-"βόμβα" του Αλβάρο Ρεκόμπα στους Νεοσμυρνιώτες. "Είναι ένα δώρο του κύριου Τσακίρη", ανέφερε χαρακτηριστικά.

http://www.sport24.gr/html/ent/120/ent.251120.asp

Ο Ρεκόμπα στην "πλατεία" !!!

Αναζητώντας παρτενέρ του Λάμπρου Χούτου στην επίθεση, η διοίκηση του Πανιωνίου πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή.Από τις μεγαλύτερες της σεζόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο "Αιώνιος", έγραψε ιστορία, καθώς εξασφάλισε την υπογραφή του μουντιαλικού άσου Αλβάρο Ρεκόμπα, που διεκδικούσαν μεγάλοι σύλλογοι του εξωτερικού !! Ο ουρουγουανός άσος με τη μεγάλη καριέρα στην Ίντερ και στο Καμπιονάτο τα βρήκε σε όλα με τους «κυανέρυθρους» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται με την κυανέρυθρη φανέλα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στην "πλατεία"...

http://www.daynews.gr/