Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μία φορά καλούνται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι της χώρας να πληρώσουν το μάρμαρο της μαύρης τρύπας του ελλείμματος του κράτους. Το Δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας πρέπει να το επωμισθούν αυτοί οι οποίοι το δημιούργησαν τα τελευταία 40 χρόνια. Τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης είναι άδικα και μονομερή, δεν λύνουν κανένα πρόβλημα και οδηγούν την χώρα σε μια βαθειά οικονομική ύφεση και σε οικονομικό αδιέξοδο όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους.

Όλοι μαζί πρέπει να κατέβουμε στους δρόμους όχι με δίωρες ή τρίωρες στάσεις εργασίας οι οποίες απλά χαϊδεύουν αυτιά, αλλά με αγώνες και κινητοποιήσεις οι οποίες θα συσπειρώσουν τον εργατικό κόσμο ενάντια στην αντεργατική λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το κράτος. Κλείστε τα αυτιά σας σε αυτούς που καθημερινά προσπαθούν να μας πείσουν πόσο αναγκαία είναι αυτά τα μέτρα και πως γι αυτά τα μέτρα φταίνε οι «κακοί» Γερμανοί και λοιποί εταίροι Ευρωπαίοι βγάζοντας την ουρά τους απ έξω.

Την κρίση να πληρώσουν αυτοί που την δημιούργησαν και όχι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της χώρας που είναι οι μόνοι που δεν φταίνε.

Πρέπει να αντισταθούμε σύσσωμοι οι εργαζόμενοι απαλλαγμένοι από κομματικές ταμπέλες και συντεχνιακά προβλήματα που μας βασανίζουν εδώ και χρόνια και να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε όσα φάγανε όλα αυτά τα χρόνια τα κοράκια της πολιτικής και επιχειρηματικής τάξης του τόπου.

Η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. θα συμπορευθεί μαζί με όλα τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες σε ένα σοβαρό και κλιμακούμενο αγώνα ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της Κυβέρνησης.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής