Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Bonfire – The Very Best of / Golden Bullets (dvd)

Το συγκεκριμένο DVD ήρθε στη χώρα μας σε λίγο «τσουχτερή» τιμή.
Θα ήθελα να είχα δει ζωντανά τους Bonfire την εποχή που ήταν στα πολύ πάνω τους γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’90, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό.
Το DVD ήρθε να αποζημιώσει όλους του φίλους συγκροτήματος , περιλαμβάνοντας ένα αρκετά μεγάλο απόσπασμα της συναυλίας τους στο Wacken Open Air Festival.
Εκτός από το ζωντανό μέρος, περιλαμβάνει όλα τους τα video clips, τα γυρίσματα του «Hard On Me», πολλά πλάνα από τις μέχρι τώρα περιοδείες τους, making of και behind the scenes.
Επίσης περιλαμβάνονται φωτογραφίες και η δισκογραφία τους σε ένα ωραία διαμορφωμένο trailer.
Ο ήχος είναι απλά stereo και η ποιότητα εικόνας σε πολλά σημεία και ιδιαίτερα στα video clip φαίνεται να μην έχει προσεχθεί ιδιαίτερα.
Δεν μου άρεσε που κόβονται τα κομμάτια για να δείξουν behind the scenes , αυτό θα μπορούσε να γίνει σε ξεχωριστό session χωρίς να επηρεάζει το υπόλοιπο περιεχόμενο.
Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για κάτι μέτριο, απλά θα μπορούσε το συγκρότημα να το είχε δουλέψει περισσότερο αφού πρόκειται για το μοναδικό τους DVD και να δώσουν στο κόσμο περισσότερα παρά να φαίνεται σαν κάτι πρόχειρο και αρπαχτή.