Metal City Radio (alternative player)

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Blue Oyster Cult – A Long Day’s Night (dvd)

Το A Long Day’s Night ουσιαστικά είναι το πρώτο DVD των γερόλυκων Blue Oyster Cult που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2002.
Αυτό το συγκρότημα αντιπροσωπεύει την Αμερικανική πλευρά του παραδοσιακού Heavy Metal από το 1970.
Για δύο περίπου ώρες ο κιθαρίστας – τραγουδιστής Buck Dhama και τα άλλα μέλη αποδίδουν όσο το δυνατό καλύτερα πολλά από τα κλασσικά τους κομμάτια όπως τα: «Burning For You», «Last Days Of May», «Gotzilla» και βέβαια το «Don’t Fear The Reaper». Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι η όλη εμφάνιση περιλαμβάνει μόνο τα πέντε μέλη του group χωρίς extra μουσικούς και backup τραγουδιστές και χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία του ήχου στο studio.
Περιλαμβάνονται συνεντεύξεις του συγκροτήματος οι οποίες είναι ενημερωτικές, διασκεδαστικές χωρίς να είναι ιδιαίτερα βαρετές για να τις δει κανείς, αποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο την προσωπικότητά τους.
Επίσης υπάρχουν και τα behind the scenes, εκεί θα δείτε τις πρόβες πριν από τη συναυλία και τα όσα διαδραματίστηκαν την ίδια μέρα.
Εν κατακλείδι αποτελεί μία από τις καλύτερες αγορές DVD για τους φίλους του κλασικού hard rock και είναι το απόλυτο must have για τους φίλους της μπάντας.
Το A Long Day’s Night διατίθεται επίσης σε VHS και σε CD.