Metal City Radio (alternative player)

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Εμείς δεν ανησυχούμε...

Στη μείωση του προσωπικού όλων των τμημάτων κάτα 10% προσανατολίζεται ο ΑΝΤ1 το καλοκαίρι με την πρόφαση της περιστολής δαπανών.
Λέγεται μάλιστα ότι τα άτομα που θα πρέπει να αποχωρίσουν θα ξεπερνούν τα 70 ενώ αναμένεται να φτάσουν στα 90 τη στιγμή που λέγεται ότι στον ALPHA θα μπει νέος γύρος εθελουσίας εξόδου προσωπικού.

Την αναστολή της έκδοσης του περιοδικού Diva ανακοίνωσε χθες η εταιρεία Δάφνη Επικοινωνίες του ομίλου ΑΝΤ1, είδηση που "πάγωσε" την αγορά, αν και ήταν γνωστά τα οικονομικά προβλήματα που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η εξέλιξη που θα "στοιχίσει" άμεσα περίπου 17 θέσεις εργασίας, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, προκάλεσε εύλογη αναστάτωση στους εργαζομένους του ομίλου που ενημερώθηκαν χθες σχετικά.

Αντίστοιχα,το MEGA θα ξεκινήσει με μειώση των μισθών του προσωπικού που λέγεται ότι θα φτάσει κι αυτή το 10%.

Στα μαχαίρια οι επικεφαλής του Alter, Κώστας Γιαννίκος και Κοσμάς Σφαέλος. Ο δεύτερος έχει να πατήσει μέρες στο «μαγαζί» λένε οι γνωρίζοντες τα του καναλιού. Ο σταθμός έτσι κι αλλιώς διανύει δύσκολες ημέρες, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έχει ξεκινήσει τις απολύσεις. Τώρα με την κρίση στην κορυφή, τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο, μιας και το κανάλι τείνει να κοπεί στα δύο. Να επισημάνουμε ότι πηγές που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα στον σταθμό, δεν αποκλείουν η κόντρα των δύο να σχετίζεται με άλλα επιχειρηματικά ανοίγματα που προωθούν παράγοντες της αγοράς.

Εμείς δεν ανησυχούμε... και λίγοι είμαστε και "ψίχουλα" παίρνουμε!