Metal City Radio (alternative player)

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

Monster Magnet 12/12/2008 Gagarin 205


Ετοιμαστείτε για μια μουσική χιονοστιβάδα !!
 
Aυτο τον Δεκέμβριο, say hell-oοοο to Monster Magnet.
Η μπάντα από το New Jersey επιστρέφει στην χώρα μας με τoν βαρβάτο stoner rock ήχο τους! Ευκαιρία για ένα πραγματικό trip στους ήχους του "Megasonic Teenage Warhead" “Space lord - Mother Fucker" !!! "Powertrip” και του “Unbroken (Hotel Baby)”.
Ο "καταραμένος" Dave Wyndorf, και οι Monster Magnet, έρχονται στην Ελλάδα για να "βάλουν φωτιά" στη σκηνή του Gagarin 205!!! Η μυθολογία του τρίπτυχου «sex, drugs and rock’n’roll» έχει μια εικόνα και μόνο. Aυτή των spaced out γραφιστικών που χρησιμοποιούν στα cover τους...Α, και αυτή του πάγου στο βλέμα τους.
Εσκασαν στην εκπνοή της δεκαετίας των 80ς σαν κατευθυνόμενη βόμβα από τα headquarters της GlitterHouse και έστειλαν τους Nirvana στο νηπιαγωγείο !! -εντάξει σοβαρά τώρα και με όλο το σεβασμό, έκαστος στο είδος του και οι Monster Magnet στην πώρωση ...Nevermind.. Η πορεία τους, τους έφερε στις πολυεθνικές, μέχρι την SPV και πέρα από την κόλαση. Αλλά η κόλαση δεν ήταν ποτέ τόσο φιλήδονη. Το 4-Way Diablo –η τελευταία τους κυκλοφορία το αποδεικνύει .
 
Be there or miss out…!