Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα τηλεόρασης (Ελεύθερα κανάλια)

14:00 ΕΡΤ2 Περάστε Την Πρώτη Του Μηνός 1965 Η Άννα εργάζεται ως εισπράκτορας οφειλών, αλλά το μόνο που ακούει από τους οφειλέτες είναι: «Περάστε την πρώτη του μηνός». Ένας συνάδελφός της τής μαθαίνει κάποια κόλπα του επαγγέλματος και, σύντομα, η κοπέλα θα καταφέρει να εισπράττει τα περισσότερα από τα χρέη. Σκηνοθεσία: Σωκράτης Καψάσκης Παίζουν: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Άννα Φόνσου, Σταύρος Ξενίδης, Μπέττυ Αρβανίτη, Αθηνόδωρος Προύσαλης 

14:50 MEGA ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΑΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΒΕΓΓΟΣ 1968 Ο Θανάσης, γκαρσόνι σ’ ένα εξοχικό κέντρο, χάνει τη μνήμη του και τριγυρίζει άσκοπα στην Αθήνα. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Θανάσης Βέγγος ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θανάσης Βέγγος, Ελένη Ανουσάκη, Τάκης Μηλιάδης, Γιάννης Αργύρης

15:45 ΣΚΑΪ Ο Ρωμιός Έχει Φιλότιμο 1968 Ο Τηλέμαχος είναι χρόνια αρραβωνιασμένος με τη Φωφώ, η οποία του ασκεί πιέσεις προκειμένου να παντρευτούν. Εκείνος όμως θέλει πρώτα να παντρέψει την αδελφή του, η οποία έχει περάσει την 'προβλεπόμενη' ηλικία γάμου. Απελπισμένος, ο Τηλέμαχος αποφασίζει να αναζητήσει γαμπρούς ακόμα και στις αγγελίες των εφημερίδων. Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Κωνσταντάρας, Μίτση Κωνσταντάρα, Σταύρος Ξενίδης, Καίτη Πάνου, Χρήστος Τσαγανέας, Καίτη Λαμπροπούλου, Περικλής Χριστοφορίδης, Ραφαήλ Ντενόγιας, Πόπη Δεληγιάννη, Στάθης Χατζηπαυλής, Νίκη Λινάρδου, Εύα Φρυδάκη. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

16:15 STAR Η Κυρά Μας Η Μαμή 1959 Ο Λυκούργος, γιατρός του ΙΚΑ, βγαίνει στη σύνταξη και πηγαίνει, μαζί με τη γυναίκα του και την κόρη του, να εγκατασταθεί στη Λεστινίτσα, το χωριό της γυναίκας του, όπου σκοπεύει να ανοίξει ιατρείο. Στο χωριό, όμως, φοβερός αντίπαλος του γιατρού είναι η μαμή, που ασκεί και την ιατρική επιστήμη, ανάγοντας όλα τα περιστατικά σε... μάτιασμα! Έχει πείσει τους πάντες πως ό,τι και να έχει κανείς δεν είναι παρά μάτιασμα, που η ίδια πρέπει να ξεματιάσει με τις γνώσεις της - επί πληρωμή, φυσικά. Η μαμή έχει κι ένα γιο, που σπουδάζει στην Αθήνα ιατρική. Το ειδύλλιο μεταξύ της κόρης του Λυκούργου και του γιου της μαμής πλέκεται, αλλά το πρόβλημα είναι πως θα συμπεθεριάσουν αυτοί οι δύο άσπονδοι εχθροί... Παίζουν: Ορέστης Μακρής, Γεωργία Βασιλειάδου, Ελένη Ζαφειρίου, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ξένια Καλογεροπούλου. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος. 

16:40 ANT1 Ένας Άφραγκος Ωνάσης 1969. Ο Αγησίλαος είναι ένας φτωχός υπάλληλος σε μια ξενοδοχειακή επιχείρηση. Ζει στερημένα, κάνοντας όνειρα για μια μεγάλη ζωή. Είναι μάλιστα ερωτευμένος με κάποια κοπέλα, που βλέπει σε μια διαφήμιση, χωρίς να την έχει συναντήσει ποτέ από κοντά. Κάποτε πηγαίνει στον γιατρό για μια εξέταση ρουτίνας και μαθαίνει ότι του μένει λίγος χρόνος ζωής. Τότε αποφασίζει να αποσύρει όλες του τις οικονομίες και να ζήσει τη ζωή που ονειρευόταν τόσα χρόνια. Το γεγονός ότι το όνομά του είναι ίδιο με το όνομα γνωστού μεγιστάνα, θα του δημιουργήσει μια αλυσίδα από μπλεξίματα. Σε αυτά μάλιστα θα έρθει να προστεθεί και η γνωριμία του με τη γυναίκα των ονείρων του..... Παίζουν: Κώστας Βουτσάς, Αιμιλία Υψηλάντη, Μέμα Σταθοπούλου, Ανδρέας Μπάρκουλης, Ζαννίνο. Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης.

19:00 ΕΡΤ1 Η Κόρη μου η Σοσιαλίστρια 1966 Η κόρη ενός εργοστασιάρχη επιστρέφει από τις σπουδές της στο εξωτερικό με φρέσκιες ιδέες και προχωρημένες αντιλήψεις ως προς τη διοίκηση της επιχείρησης. Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος Παίζουν: Αλίκη Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Σταύρος Ξενίδης

21:00 ALPHA Τζένη, Τζένη 1965. Η φοιτήτρια φιλολογίας Τζένη Σκούταρη, κόρη του τοπικού κομματάρχη Κοσμά Σκούταρη, επισκέπτεται συχνά την ιδιωτική βιβλιοθήκη του εφοπλιστή Μίλτου Κασσανδρή, πολιτικού αντιπάλου του πατέρα της. Ο Κασσανδρής προετοιμάζει τον ανιψιό του - και παιδικό φίλο της Τζένης - Νίκο Μαντά, για υποψήφιο βουλευτή στις προσεχείς εκλογές. Ο συνυποψήφιός του Γκόρτσος έχει προβάδισμα, ενώ υποστηρίζεται από τον Σκούταρη, ο οποίος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα. Έτσι, ο Κασσανδρής αποφασίζει να υποχρεώσει την Τζένη να παντρευτεί με λευκό γάμο τον ανιψιό του, ενώ παράλληλα ξελασπώνει οικονομικά τον πατέρα της, προκειμένου να εξασφαλίσει την εκλογή του ανιψιού του. Ο λευκός γάμος, όμως, θα φέρει τον έρωτα ανάμεσα στο ζευγάρι με απρόσμενες εξελίξεις. Παίζουν: Τζένη Καρέζη, Ανδρέας Μπάρκουλης, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος. Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος. 

21:00 ΣΚΑΪ Είκοσι Γυναίκες Κι Εγώ 1973. Σε μια επιχείρηση γυναικείων εσωρούχων εργάζεται ο Κώστας Φιλίππου και είναι ο μοναδικός άντρας ανάμεσα σε πολλές γυναίκες που αποτελούν το προσωπικό της εταιρείας. Πολλές είναι αυτές που τον βλέπουν σαν υποψήφιο γαμπρό, αλλά ο Κώστας πρέπει να παντρέψει πρώτα τις δύο ανύπαντρες αδερφές του. Η Μπέτυ, μια νεαρή που εργάζεται στην επιχείρηση, είναι εκείνη που έχει κερδίσει την καρδιά του Κώστα. Όταν όμως τολμά να κάνει συζήτηση στο σπίτι του για γάμο αντιμετωπίζει την οργή της μητέρας του και των κοριτσιών... Πρωταγωνιστούν: Κώστας Βουτσάς, Μπέτυ Λιβανού, Σμάρω Στεφανίδου, Ελένη Μαυρομάτη, Μαίρη Μεταξά, Καίτη Ιμπροχώρη, Λυδία Λένωση, Ειρήνη Μαρκογιάννη, Ανθή Γούναρη, Βίλμα Τσακίρη, Κατερίνα Μπούρλου. Σκηνοθεσία: Γιάννης Δαλιανίδης.

23:15 ALPHA Ι - 4: Λούφα Και Απαλλαγή 2008 [Το πρόγραμμα περιέχει σκηνές με απρεπή εκφορά λόγου]. Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας του Νίκου Περάκη «Λούφα και Παραλλαγή»: Μια παρέα νεοσύλλεκτων, που θέλει να πάρει απαλλαγή από το στρατό, αναγκάζεται να υπηρετήσει ως Ι-4. θα βρεθεί σε ένα ακριτικό νησί με διατεταγμένη υπηρεσία: θα πρέπει να παίξουν τους «λαγούς» και να συνυπάρξουν με τους λοκατζήδες που προετοιμάζονται για μία μεγάλη άσκηση. Οι δυσκολίες και τα απίστευτα καψόνια θα δυναμώσουν την παρέα, και το χιούμορ και η εφευρετικότητα των «λαγών» θα υπερνικήσουν... τους παλιούς. Ηθοποιοί: Θανάσης Τσαλταμπάσης, Στάθης Παναγιωτίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Κώστας Φραγκολιάς, Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Κιμούλης, Χάρης Μαυρούδης, Πέτρος Λαγούτης, Νίκος Βουρλιώτης, Γιώργος Σουξές. Σκηνοθεσία: Βασίλης Κατσίκης.

23:15 ΣΚΑΪ Θανασάκης Ο Πολιτευόμενος 1954. Η νεαρή κόρη μιας εύπορης οικογένειας μεγαλομπακάληδων επιστρέφει από την Ελβετία μετά το τέλος των σπουδών της, παντρεμένη με έναν νεαρό επιστήμονα, τον Θανασάκη, ο οποίος δηλώνει αποφασισμένος να υπηρετήσει την πατρίδα ως πολιτικός. Με την οικονομική βοήθεια του κουνιάδου του κατεβαίνει στις εκλογές, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Γρήγορα όμως προκηρύσσονται νέες εκλογές και ο Θανασάκης αποφασίζει να ξαναπολιτευτεί. Πρωταγωνιστούν: Ντίνος Ηλιόπουλος, Άννα Συνοδινού, Βύρων Πάλλης, Κάκια Παναγιώτου, Τζόλυ Γαρμπή, Δέσπω Διαμαντίδου, Γιώργος Μούτσιος, Νίκος Φέρμας, Παύλος Καταπόδης, Σπύρος Καψάλης, Τάκης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Νάκος Σκηνοθεσία: Αλέκος Σακελλάριος.

24:00 BLUESKY ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΕΛΘΟΝ 1974 Ένας ψυχίατρος, προσπαθεί να θεραπεύσει μία ασθενή του, ανασύροντας στην επιφάνεια όλες τις τραυματικές ερωτικές της εμπειρίες. Σκηνοθεσία:ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ/ΡΕΤΣΙΛΑΣ Πρωταγωνιστούν: ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ,ΜΗΤΣΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

01:15 ALPHA Το Παίζω Και Πολύ Άντρας 1983. Ο Ζήνωνας, ένας καλός και υπομονετικός οικογενειάρχης, καταπιέζεται από την γυναίκα του αλλά κυρίως από την πεθερά του, Μπάρμπαρα, που διατηρεί έναν οίκο μόδας. Μάλιστα αναγκάζεται να παρουσιάζεται ως ο «μετρ ραπτικής Ζιζί», για τις ανάγκες του οίκου. Η ζωή του Ζήνωνα αλλάζει εντελώς, όταν ένας παλιός του φίλος, ο Θωμάς, επιστρέφει από την Αφρική και του ξεπληρώνει ένα παλιό χρέος. Ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Θάλεια Παπάζογλου, Βαγγέλης Πρωτόπαππας, Τέτα Κωνσταντά, Κώστας Καραγιώργης. Σκηνοθεσία: Ερρίκος Θαλασσινός.