Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Για τους λάτρεις της έβδομης τέχνης, σας προτείνουμε Χριστουγεννιάτικες ταινίες...

Elf (2003) Ο Μπάντι ήταν ακόμη μωρό στο ορφανοτροφείο όταν είχε καταφέρει να χωθεί στο σάκο του Άγιου Βασίλη και να ταξιδέψει μαζί του μέχρι τον Βόρειο Πόλο! Μεγαλωμένος ανάμεσα στα ξωτικά, ο Μπάντι, όταν ενηλικιώνεται, παίρνει άδεια από τον Άγιο Βασίλη να ταξιδέψει μέχρι τη μακρινή Νέα Υόρκη για να ανακαλύψει εκεί τον βιολογικό του πατέρα.

Gremlins (1984) Το δώρο του νεαρού Μπίλι για τα Χριστούγεννα είναι ένα μανγκουάι, ένα παράξενο κατοικίδιο που παραμένει άκακο όσο ο ιδιοκτήτης του τηρεί τρεις βασικούς κανόνες: όχι νερό, όχι δυνατό φως και ποτέ φαγητό μετά τα μεσάνυχτα. 

Τα Χριστούγεννα του τρελού θηριοτροφείου (1989) Το τρελό θηριοτροφείο σε νέες περιπέτειες, περνάει τα πιο επεισοδιακά Χριστούγεννα. Η οικογένεια Γκρίζγουολντ ονειρεύεται να περάσει όμορφα και παραδοσιακά τα Χριστούγεννα. Όμως τίποτα δεν γίνεται όπως το είχανε προγραμματίσει και οι αναποδιές, πάντα όμως διασκεδαστικές, διαδέχονται η μια την άλλη.

Πάρτυ φαντασμάτων (1988) Ο Frank Cross (Bill Murray) είναι ένας κυνικός και άκρως αντιπαθητικός τηλεοπτικός παραγωγός που βασανίζει τους συνεργάτες του με τις φωνές και τις παραξενιές του. Την Παραμονή των Χριστουγέννων θα δεχτεί την επίσκεψη τριών φαντασμάτων Του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος που τον κάνουν ν' αναθεωρήσει τις απόψεις του για τη ζωή και να δει τι πραγματικά αξίζει.

Πολυθρόνα για Δύο 1983 Ενας φτωχός νέγρος παίρνει κατά λάθος τη θέση ενός λευκού πλούσιου και αποδεικνύεται πιο έξυπνος από αυτόν. Χαριτωμένη κωμωδία με πολλά απρόοπτα.

Πολύ σκληρός για να πεθάνει 1988 Ενας σκληροτράχηλος ντετέκτιβ τα βάζει με μια ομάδα απαγωγέων, που ανάμεσα στους ομήρους κρατούν τη γυναίκα του.

Οι Γκρινιάρηδες 1993 υο ηλικιωμένοι γείτονες που μια ολόκληρη ζωή φιλονικούν για ασήμαντες αιτίες, πολιορκούν ερωτικά τη νέα γειτόνισσά τους, μια όμορφη χήρα. Γουόλτερ Ματάου, Τζακ Λέμον

Χριστουγεννιάτικη Ιστορία της Μαύρης Οχιάς (1988) ο Εμπενίζερ Μπλάκαντερ 'περιηγείται' στο παρελθόν των προγόνων του με τη βοήθεια του Πνεύματος των Τωρινών Χριστουγέννων.

Χριστουγεννιάτικη ιστορία (The Muppet Christmas Carol) (1992) Οι κούκλες του Μπράιαν Χένσον είναι απλά απολαυστικές στην διασκευή αυτή της κλασικής ιστορίας του Ντίκενς, με τον Μάικλ Κέιν να μας προσφέρει στον κεντρικό ρόλο έναν από τους καλύτερους Σκρουτζ του κινηματογράφου.