Metal City Radio (alternative player)

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ STAR CHANNEL

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. ποτέ δεν μετήλθε την πρακτική της συκοφαντικής και άδικης επίθεσης.

Αυτό, που δημόσια οφείλαμε να καταγγείλουμε είναι το γεγονός ότι χωρίς μέχρι και σήμερα Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011 να μας έχει κοινοποιηθεί απόφαση του Εφετείου Αθηνών, η Διοίκηση του σταθμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προφανώς για τη δημιουργία κλίματος εκφοβισμού για το μέλλον –αφού άλλωστε η επίδικη απεργιακή κινητοποίηση νόμιμα πραγματοποιήθηκε μετά την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απέρριψε την αγωγή της εταιρείας- έσπευσε με εσωτερικό σημείωμα να προκαταλάβει τις μελλοντικές κινητοποιήσεις και διεκδικήσεις των εργαζομένων του σταθμού.

Και μάλιστα για ένα ζήτημα, για το οποίο η Ε.Τ.Ι.Τ.Α. έχει ήδη προσφύγει δικαστικά με τη διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων και για το οποίο έχει ήδη αποφανθεί η αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας κρίνοντας ότι η πρακτική της εταιρείας για μονομελή συνεργεία παραβιάζει δεσμευτικό όρο ισχύουσας Σ.Σ.Ε.

Η απόφαση του Εφετείου δεν έκρινε την ουσία της υπόθεσης όσον αφορά αυτήν την παραβίαση, παρά μόνο το ζήτημα του χρόνου προειδοποίησης του εργοδότη, Απόφαση της οποίας σε κάθε περίπτωση θα ζητήσουμε την αναίρεση στον Άρειο Πάγο.

για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ε.Τ.Ι.Τ.Α.